napierdala muzą z kreskówek
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
"Przezajebisty instrument" ... a co powiedzieć o gościu co to ogarnia? Przechuj z niego...
Krzysztof_Jarzyna napisał/a:
@kokofon
Wyobraziłem sobie to właśnie. Podniosła chwila na obchodach katastrofy smoleńskiej. Wszyscy poważni. Wreszcie pada: "do hymnu..." i wjeżdża ten fikoł.
Obawiam się, że by pasowało, bo melodia naszego hymnu to melodia ze zwykłej pozytywki.
ten instrument jak i prze huj ogarniacz gościł już tutaj ale znalazłem coś co każda osoba która miała dzieciństwo i C+ niekodowany powinna to kojarzyć (jest to pierwsza wersja muzyki z czołówki tej kreskówki czyli lata miedzy 22-33 XX w. różne żródła, różnie podają )
PS. ja prze całe dzieciństwo myślałem ze to gra armia ludzi a tu taki huj jedna soba i to coś co ciężko nazwać
PS. ja prze całe dzieciństwo myślałem ze to gra armia ludzi a tu taki huj jedna soba i to coś co ciężko nazwać
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów