📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:52
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:41
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
spryciarze.pl/zobacz/jak-zrobic-kulki-z-plynnego-roztworu-kolejny-sposob
Pewnie coś podobnego jak to... Albo po prostu fejk.
Pewnie coś podobnego jak to... Albo po prostu fejk.
To chyba najlepszy fejk jaki w życiu widziałem. Koleś robi coś debilnie głupiego i jeszcze podpuszcza żeby próbować, a ja się cały czas zastanawiam czy to zrobić.
widziałem taki komiks z troll-science, sam na razie nie próbowałem, w tym komiksie było, że jeszcze jak się złączy dwa końce płynącej wody (np. z kranu) to cyrkulacja jej będzie ciągle stała i będzie możliwe utrzymać ją w postaci węża
Banalne, wyszło mi za 1 razem, ale nie obracajcie szklanki jak ktoś wyżej napisał. I woda musi być destylowana, najlepiej ta do akumulatorów, bo przyspieszone cząsteczki lepiej oddziaływają na anty-grawitacje.
"no i mama mnie z domu wyjebała jak zobaczyła podwodną kuchnię i synka bawiącego się szklanką z wodą -.-`" piszesz z kafejki?
Mi się udało, wystarczyło napromieniować wodę promieniowaniem Gamma. Tyko, ze potem woda wstała naje**ła mi i gdzieś poszła.
Angius te kulki z filmiku to taki preparat do kwiatow (sole mineralne itd.) wsypuje sie malutkie kuleczki do wody i pecznieja w taka zelatyne dostepne w wielu kolorach
wie ktoś co to za muzyka leci w filmiku?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów