Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
-Sceneria się zgadza
-Gra aktorska i dialogi się zgadzają
-Fajna dupeczka i lamus- zgadza się
-Zawiła fabuła też się zgadza.
Tylko akcji głównej nie ma
Myślałem że to znowu coś z podrywaczy:
-Sceneria się zgadza
-Gra aktorska i dialogi się zgadzają
-Fajna dupeczka i lamus- zgadza się
-Zawiła fabuła też się zgadza.
Tylko akcji głównej nie ma
Dla Ciebie to zawiła fabuła ?
Kogo to w ogóle obchodzi. Takie rzeczy to można kumplom opowiadać przy piwie. Nie macie kumpli? Nie mogę zrozumieć takich typów. A może to jakiś problem z kontrolowaniem emocji? Typowi internetowi idioci. W internecie piszą o cudach niewidach, a w rzeczywistości przechodzą w milczeniu nawet jak ich zapytać o drogę.
Heh, apropos. Zwróćcie uwagę na tego typu buractwo np. w poczekalni u lekarza. Gdy zapytać 'kto jest ostatni', niekiedy nie słychać odpowiedzi. Ot właśnie dzicz pospolita, odważni internetowi bohaterowie od cudów niewidów, bojący się nawet rozmawiać (pewnie w strachu przed kompromitacją, który to strach znika za zasłoną anonimowości internetu*).
* albo kilku głębszych, po których osobnicy ci kompromitują się chyba najczęściej.
Kogo to w ogóle obchodzi. Takie rzeczy to można kumplom opowiadać przy piwie. Nie macie kumpli? Nie mogę zrozumieć takich typów. A może to jakiś problem z kontrolowaniem emocji? Typowi internetowi idioci. W internecie piszą o cudach niewidach, a w rzeczywistości przechodzą w milczeniu nawet jak ich zapytać o drogę.
Heh, apropos. Zwróćcie uwagę na tego typu buractwo np. w poczekalni u lekarza. Gdy zapytać 'kto jest ostatni', niekiedy nie słychać odpowiedzi. Ot właśnie dzicz pospolita, odważni internetowi bohaterowie od cudów niewidów, bojący się nawet rozmawiać (pewnie w strachu przed kompromitacją, który to strach znika za zasłoną anonimowości internetu*).
* albo kilku głębszych, po których osobnicy ci kompromitują się chyba najczęściej.
Znaczy się ty nie?
Nawet parę osób się z tobą zgodziło, a byłem przekonany, że debilizm i komentarze na poziomie zabawy psim gównem są wpisane w ten portal, jak filmy z Maksiem Kolonko.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów