zdjęcie przedstawiające przybitego nietoperza
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
co za debil...
A czy ten nietoperz jest żywy czy martwy?
nietoperek myślał,że jak jednego już kiedyś przybijali i zrobił furorę to jemu też się uda...
Ludzie, to jest sadistic, na tym portalu powinny byc tylko takie obrazki, jak jestescie tak wrażliwi to idzcie na kwejka czy inne ścierwo
gdyby Cię ugryzł i byś to olał przyklejając platerek po 7 dniach nie byłoby szans żebyś powrócił do zdrowia. zdechł byś na cholerę
Ja pierdolę... Patrząc na niektóre tematy mam wrażenie, że na tym portalu są ludzie którzy dają piwa wszystkiemu z góry na dół...
kurwa nie wiem jak można być tak pojebanym. Kiedyś kuzyn zdeptał przy mnie jaszczurkę zwinkę, chwilę potem pobiegł z zakrwawionym ryjem do mamy. Tobie autorze tematu ujebałbym kutasa tępym nożem do warzyw.
monster98,
To nieźle musiał ci zajebać, jak cały zakrwawiony był. Następnym razem nie brudź kuzyna, krwawienie z rozjebanego nosa zatkaj sobie papierem, albo czymśtam...
Zapomniałbym, końcówka w nicku to rok urodzenia, tak?
To nieźle musiał ci zajebać, jak cały zakrwawiony był. Następnym razem nie brudź kuzyna, krwawienie z rozjebanego nosa zatkaj sobie papierem, albo czymśtam...
Zapomniałbym, końcówka w nicku to rok urodzenia, tak?
Ta, przecież to autor przybił tego nietoperza i zrobił zdjęcie... Monster98, masz błąd z wiekiem podanym na profilu.
A zdjęcie pochodzi z okładki State Of The Union - Dancing In The Dark.
A zdjęcie pochodzi z okładki State Of The Union - Dancing In The Dark.
monster98 napisał/a:
kurwa nie wiem jak można być tak pojebanym. Kiedyś kuzyn zdeptał przy mnie jaszczurkę zwinkę, chwilę potem pobiegł z zakrwawionym ryjem do mamy. Tobie autorze tematu ujebałbym kutasa tępym nożem do warzyw.
podać adres? nie zapomnij założyć pieluchy jak będziesz chciał mnie odwiedzić z tym tępym nożem... jak to mówią kozak w necie, pi..a w świecie, poza tym to sadistic jak gryzie cie sumienie to
Kurwa, jedziesz mu, że jest pizda, a sam cenzurujesz przekleństwa - coś mi to nie gra.
adiemus36 napisał/a:
Kurwa, w Polsce nie ma nietoperzy, które gryzą ludzi.
jak to nie ma bęcfale ? po co się wymądrzasz jak nie masz pojecia. Nietoperz to zwierzę. Więc jak złapiesz w łapę to udziabie.
Tu przykład po 3 sekundach szukania:
gs24.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20101001/REGION/535169146
ale po co szukać, lepiej udawać zjeba przed netem.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów