📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:56
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Problem z drabiną
- teraz popularne
dresik musi być ;d
Qrwa ale ja jestem podatny
Ludzie, nie wolno się śmiać z czyichś religii...
Może oni się kłaniają jakiemuś bogowi?
Może oni się kłaniają jakiemuś bogowi?
Niby wszystko się tutaj na śmiechy bierze, ale tak na prawdę, to wkurwia mnie niemiłosiernie patrzenie na takie marnowanie życia przez ćpających takie gówna. Tysiące dzieci, ludzi w średnim wieku w szpitalach świadomie umierają na przejebane odmiany raka, a takiego skurwiela w dresie nic nie rusza.
pfff..Rosja na krokodyla idą
Gdyby mężczyźni posiadali umiejętność rodzenia dzieci, to kobiety byłyby gatunkiem hodowlanym.
Hada Gronkowiec-Lincz napisał/a:
A Ty nie na wczasach w Zakopanem?
Iphone zrobiony ze złota i diamentów + internet LTE, mogę pisać gdziekolwiek bym był, a wszystko to za wasze pieniądze.
Coś tam ciekawego musiało leżeć na tej ziemi. Może szkła kontaktowe pogubili...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów