Jeśli wybierasz się na pogrzeb
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
@up
Jeśli nie powtarzasz sobie materiału lub nie stosujesz go codziennie, słówka szybko uciekają z głowy.
Teraz tobie łatwo się wymądrzać, bo masz ileś tam lekcji szwabskiego w tygodniu.
Jak ja miałem lekcje niemca, to coś tam potrafiłem gadać z niemiaszkami jak przyjeżdżali w ramach wymiany uczniów. Teraz byłoby mi o wiele trudniej.
Nie używaj tego języka codziennie przez parę lat to sama zobaczysz jak to działa.
Frytki same się nie usmażą w mcdonalds, humanistko.
Jeśli nie powtarzasz sobie materiału lub nie stosujesz go codziennie, słówka szybko uciekają z głowy.
Teraz tobie łatwo się wymądrzać, bo masz ileś tam lekcji szwabskiego w tygodniu.
Jak ja miałem lekcje niemca, to coś tam potrafiłem gadać z niemiaszkami jak przyjeżdżali w ramach wymiany uczniów. Teraz byłoby mi o wiele trudniej.
Nie używaj tego języka codziennie przez parę lat to sama zobaczysz jak to działa.
Cytat:
Ale tutaj, to widzę, że ludzie żadnego języka nie znają. Nawet polskiego.
Frytki same się nie usmażą w mcdonalds, humanistko.
Każdy jebie Niemców, pierdoli niemiecki, sra na szwabów. Sami prawdziwi patrioci, brawa dla was, jesteście tacy wspaniali
zaraz na sadolu będą wrzucać wszystkie filmiki tego typka zdzierane z yt....przewiduje przyszłość...
maciukrk napisał/a:
Kazdy szanujacy sie polak pierdoli jezyk niemiecki
język wroga trzeba choć trochę znać! a że niemców (z najmniejszej litery możliwej) nikt nie szanuje to nie ma się co dziwić w końcu chuje zasłużyli.
maciukrk napisał/a:
Kazdy szanujacy sie polak pierdoli jezyk niemiecki
A ja tam uwielbiam mówić po niemiecku,
co 2-gi wyraz brzmi jak rozkaz do strzału
PS: Jestem po filologii germańskiej i nie wstydzę się tego, w końcu ktoś będzie musiał ich polskiego nauczać jak będą pod Naszą okupacją
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów