Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jakie było prawdopodobieństwo że nagrywając to akurat wyjebie kogoś z tego.... Jebaniec tak jakby wygrał w sadolowego totka
Przeważnie znajomi nagrywają się nawzajem, by mieć pamiątkę z tego "wyjątkowego" wydarzenia. A potem na nagraniu widać tylko jak wsiada i wysiada a w trakcie akrobacji tylko nogi. No chyba że wypadnie, to wtedy przez moment cała postać.
Ciekawe czy przeżył, jakie obrażenia.
Na 100% otarcie skóry paliczka bliższego kciuka dłoni prawej...
Pochuchali, przykleili plasterek z pszczółką Mają i wypuścili do domu...
Na 100% otarcie skóry paliczka bliższego kciuka dłoni prawej...
Pochuchali, przykleili plasterek z pszczółką Mają i wypuścili do domu...
No to prawidłowo, takich lekarzy i Nam trzeba.
Nie rozumiem tego hejtu na rosjan. Komu się w życiu chociaż raz nie zdarzyło spalić jakiegoś miasta, albo otworzyć ogień do grupki dzieci, niech pierwszy rzuci kamieniem
Może kucnął i był na tyle chudy, że przyśpieszanie go przepchnęło górą, a hamowanie odhaczyło ?
moim zdaniem uwalił się ten dzyndzel na siedzeniu, albo całe siedzisko się ugięło i wyszedł dołem
moim zdaniem uwalił się ten dzyndzel na siedzeniu, albo całe siedzisko się ugięło i wyszedł dołem
Chyba z 99% tych urządzeń ma poza blokadą elektromechaniczną dodatkowe pasy jak w samochodzie , które przechodzą między nogami na wypadek gdyby pierwsza linia zabezpieczeń zawiodła i pozwalają na utrzymanie zapięcia.
Albo pracownik dał ciała i nie skontrolował tych zapięć, albo dzieciak odpiął po starcie, usiadł sobie tak że mu dupa z siedzenia wystawała i przy hamowaniu wyleciał dołem.
Nie rozumiem tego hejtu na rosjan. Komu się w życiu chociaż raz nie zdarzyło spalić jakiegoś miasta, albo otworzyć ogień do grupki dzieci, niech pierwszy rzuci kamieniem
Komu się nie zdarzyło? No nie wiem? Może na przykład każdemu, kto nie jest jebanym ludobójcą? Ale co ja tam wiem
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów