📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Na froncie ukraińskim uwielbiają takich żywiołowych "szutników". Odwracają uwagę od zamaskowanych sałdatów, ściągają na siebie ogień. No i Łada dla rodzinki, jak mu dupę odstrzelą.
KrwawyEric napisał/a:
To tusk za młodu zanim nauczył się polskiego to mówił płynnie oczywiście w swoim ojczystym po niemiecku, ale że tak dobrze gwarił po rusku to nie wiedziałem.
Tusk teraz rządzi , a twoi idole bandziory siedzą w areszcie
Pawehan napisał/a:
Tusk teraz rządzi , a twoi idole bandziory siedzą w areszcie
Rządzi bo się dogadał z resztą złodziei. Wbrew pozorom, wyborów nie wygrał.
kris1978 napisał/a:
Rządzi bo się dogadał z resztą złodziei. Wbrew pozorom, wyborów nie wygrał.
Ale Kalkstein przegrał
propozycja: każdego debila, patologię i degenerata, obojętnie czy polak, rosjanin, ukrainiec czy nawet gruzin wysłać na front na ukrainę elo
kefir123pl napisał/a:
propozycja: każdego debila, patologię i degenerata, obojętnie czy polak, rosjanin, ukrainiec czy nawet gruzin wysłać na front na ukrainę elo
Może lepiej do Somalii?
Kurwa jak slysze te wschodnie jezyki to mnie bierze. Jebana wschodnia dzicz
I takich kurwiów do piachu!!! Razem z tymi zjebami w czapkach ze szczura!
Jak Kurski z "Miodowych lat"
Wkładka mięsna sama się pcha na front
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów