Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
jaki przewadnik taki skutek
tw bolek jarkowy trolu to nie narodowa tv portale ci sie pojebały?
Nie czepiaj się ale taka prawda
A przepraszam - pięć!! sibął sibął sialalalalal
Ale ich wyprowadziła w pole jak tusk Polaków.
Ej wyp...laj na tvtrwam ze swoja polityka. to jest sadistic.pl czaisz ?
nie wiem za co dostales plusy.
Za "tusk" z małej litery - zawsze piwo!
@TW_Bolek ofiara 500+ z manią paranoidalną.
Ej wyp...laj na tvtrwam ze swoja polityka. to jest sadistic.pl czaisz ?
nie wiem za co dostales plusy.
Typowy kodomita, czyli ludzie o innych poglądach niż moje nie istnieją. Po chuj ci ten Internet jak nie potrafisz ogarnąć że istnieje coś takiego jak pluralizm?
@TW_Bolek ofiara 500+ z manią paranoidalną.
Kolejny debil. Z jakiego głębokiego Zaurala was wyciągnęli?
Zawsze lepiej winę zwalić za swój pusty łeb na kogoś innego
Zawsze lepiej winę zwalić za swój pusty łeb na kogoś innego
Ten rząd jak i jego wyborcy są tak niedojebani i bez jakichkolwiek oznak inteligencji, że 4 lata po przejęciu władzy dalej potrafią pierdolić, że wszystko to wina Tuska
Z Amber Gold to zupełnie jak z Frankowiczami i ich upośledzeniem umysłowych. Krótko pisząc:
> Myśl, że jesteś sprytny i daj pieniądze bankowi obiecującemu złote góry mając gdzieś ostrzeżenia i zdrowy rozsądek, bo przecież jesteś mądrzejszy i wszystkich wydymasz.
> Zostań wydymanym.
> Miej pretensje do innych i zażądaj pomocy.
> Krzycz, że trzeba wymierzać kary bo nie wolno dymać ludzi (chyba, że ty ich dymasz to wtedy sorry ale "prawo dżungli").
No ale czego można się spodziewać jak 50% ludzi to ameby umysłowe
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów