📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
złota zasada, choćby się zesrało nie wchodzić na drogę jeśli nie ma takiej potrzeby, a oni srodkiem sobie biegają, co za kurwa "amatorscy aktorzy filmów sadistica"
Miłego oglądania. Pozdrawiam!
WSZELAKIE, WSZYSTKIE, KAŻDY MÓJ FILM DODANY NA SERWER SADISTIC.PL JEST PODPIERDOLONY ZE ŹRÓDŁA NA KTÓRYM JEST TAKA, A NIE KURWA INNA JAKOŚĆ, WIĘC POCAŁUJCIE MNIE WSZYSCY W DUPĘ JEŚLI WAM ONA NIE ODPOWIADA.Miłego oglądania. Pozdrawiam!
3:31 Co tam robi drogówka? Mandat mu wjebali że na rajdach się wyjebał?
Jest jeden winowajca tego wszystkiego, za sztywno zestrojony zawias i zbyt głębokie cięcia, w wielu wypadkach prostuj a ten się ładuje połowa auta poza asfaltem, lekkie podbicie i lece bo chcę.
djmass napisał/a:
dojechał tam ktoś w ogóle do mety ... ??
"Do rajdu wystartowało: 91 załóg
I etap ukończyło: 83 załogi
Pierwszą pętle II etapu ukończyły: 63 załogi
Na mete rajdu dotarło: 56 załóg
Procentowo do mety dotarło: 61,5% załóg
Sześć odcinków zostało przerwanych z powodu SOS i
procedury wypadkowej po dzwonach"
Niezła selekcja
A było się tam i widziałem 3/4 wypadków było na co popatrzeć
Policja pewnie wystawia protokół, żeby potem się ubiegać o odszkodowanie, a nie od razu mandaty..
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów