18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
black88 2017-08-06, 21:40 7
ile tych reklam do chuja?
Zgłoś
Paweł111 2017-08-06, 23:18 2
Co za patałachy tam startowały?
Zgłoś
Rhumun 2017-08-06, 23:38 5
1:24 *Zza rogu wyjeżdża Ford* Jakiś gościu: "Subaru jedzie!"
Zgłoś
InnyName 2017-08-07, 1:01 1
złota zasada, choćby się zesrało nie wchodzić na drogę jeśli nie ma takiej potrzeby, a oni srodkiem sobie biegają, co za kurwa "amatorscy aktorzy filmów sadistica"

WSZELAKIE, WSZYSTKIE, KAŻDY MÓJ FILM DODANY NA SERWER SADISTIC.PL JEST PODPIERDOLONY ZE ŹRÓDŁA NA KTÓRYM JEST TAKA, A NIE KURWA INNA JAKOŚĆ, WIĘC POCAŁUJCIE MNIE WSZYSCY W DUPĘ JEŚLI WAM ONA NIE ODPOWIADA.
Miłego oglądania. Pozdrawiam!
Zgłoś
Matmer 2017-08-07, 8:58 7
Drogówka nawet na rajdach mandaty daje.
Zgłoś
HackerAGD 2017-08-07, 12:15 4
3:31 Co tam robi drogówka? Mandat mu wjebali że na rajdach się wyjebał?
Zgłoś
bthink 2017-08-07, 13:46 2
Chyba chodziło o to, kto dalej dojedzie ;/
Zgłoś
raadzi 2017-08-07, 16:14 1
Jest jeden winowajca tego wszystkiego, za sztywno zestrojony zawias i zbyt głębokie cięcia, w wielu wypadkach prostuj a ten się ładuje połowa auta poza asfaltem, lekkie podbicie i lece bo chcę.
Zgłoś
19sushi90 2017-08-07, 17:29 3
djmass napisał/a:

dojechał tam ktoś w ogóle do mety ... ??

"Do rajdu wystartowało: 91 załóg
I etap ukończyło: 83 załogi
Pierwszą pętle II etapu ukończyły: 63 załogi
Na mete rajdu dotarło: 56 załóg
Procentowo do mety dotarło: 61,5% załóg
Sześć odcinków zostało przerwanych z powodu SOS i
procedury wypadkowej po dzwonach"

Niezła selekcja
Zgłoś
RRzeszowiak 2017-08-07, 18:49 1
A było się tam i widziałem 3/4 wypadków było na co popatrzeć
Zgłoś
Sadi37 2017-08-08, 17:10 1
Policja pewnie wystawia protokół, żeby potem się ubiegać o odszkodowanie, a nie od razu mandaty..
Zgłoś
87glasgow 2017-08-12, 10:18
to chyba kategoria kobiet
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów