📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:43
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Oczywiście szwab.
[video]
[/video]
mrokussw napisał/a:
Mnie bardziej boli fakt ze pracę min 3 ludzi robi 1 maszyna..
Tylko, że ktoś tą maszynę wyprodukował, ktoś sprzedał, ktoś przywiózł, ktoś czyści i konserwuje, ktoś potem ją zutylizuje. Pracy dla ludzi nie ubywa, tylko przesuwa się ku osobom wyżej wykwalifikowanym.
z technicznego punktu widzenia maszyna bezsensu dlaczego? większą część roboty czyli poćwiartowanie i podanie drzewa do maszyny robić trzeba samemu na pewno cena maszyny nie jest proporcjonalna do wykonywanej przez nią pracy.
@KupaAmbra666 prezentuję maszynę z jakimś sensem i zakładając, że ten bobcat ma wymienne końcówki na np łyżkę to już całkiem rozsądne rozwiązanie
@KupaAmbra666 prezentuję maszynę z jakimś sensem i zakładając, że ten bobcat ma wymienne końcówki na np łyżkę to już całkiem rozsądne rozwiązanie
Kurwa....co ja robię ze swoim życiem.
Believe0852 napisał/a:
A mnie zastanawia co w tym sadystycznego - czy to kurwa kółko rolnicze jest czy jak?
Bierzesz teściową, mówisz "mamusia tutaj siądzie i się przejedzie, to taka mała kolejka górska". Potem jeb domykasz klapę, wajcha w dół 10 dekund krzyku i cisza do końca życia!!!!!!! BEZCENNE!
Dobra maszyna, powiększyć tylko żeby zmieścił się człowiek i jazda z ciapatymi.
MADErrFAKErr napisał/a:
Łoooooo kurwa.... wypalił przy tym więcej paliwa niż to warte! ja przy tym wypiłbym najwyżej 6pak czerwonej wareczki
I odjebał sobie nogę ..
japiernicze. Ogladam z niecierpliwoscia, ogladam, skupiam sie, czekam az mu tam lape uyebie czy ktos tam wpadnie, a ty mi tu pokazujesz jak jakis typek ciacha drewno. nojapierdole.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów