18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:51
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
OFF 2012-01-13, 20:16 6
Nazwał go Brutus...to już jest kuszenie losu

"chcesz? to fajnie, obraź się na mnie
idź do domu, poskarż się mamie
chcesz? to fajnie, zajeb focha
daj mi spokój, spadaj, wynocha.. "
Zgłoś
djhexe 2012-01-13, 20:39
a mówiłem żeby nie kupować yorków i chow chow-ów od ruskich!
a później zdziwienie, że takie bydle wyrosło - ale z rodowodem z najlepszej hodowli
Zgłoś
MyBijaCZ 2012-01-13, 20:49
bravoteampolska napisał/a:

Czemu miałby go wje..
To nie jest tym zwierzęcia aż tak agresywnego i nieobliczalnego .
I musiał być od małego przyzwyczajony do właściciela

Właściwie to jest nieobliczalne.
Nie ważne że był przyzwyczajany do właściciela, znaczy ważne... Zna go i mu ufa, ale dziecko to coś nowego. Zauważ że przy tak wielkim misiu nie powiemy już że był przyzwyczajany do dziecko od małego. To dziecko może być przyzwyczajane

Jeszcze kilka miesięcy temu był materiał na hardzie chyba jak jakaś para wybrała się w góry, do niedźwiedzi. Robili to już kilkanaście lat, a i tak w nocy przyszły misie i ich zjadły... Miło co nie?
Zgłoś
oksi89 2012-01-13, 21:42
Taki misiu spoko, ale najlepiej jako obicie na fotel albo skóra przed kominkiem.

Nie nakarmi misia na czas i o ile ta bestia jego nie zeżre, to posmakuje sąsiada czy coś.
Zgłoś
zuberos 2012-01-13, 22:19
Cytat:

"swoją drogą wydaje mi sie kwestią czasu kiedy go wpierdoli bo mu coś odjebie."

"Niby dlaczego? Wygląda na dosyć spokojnego kolesia. "

Chyba za dużo się walta disneya naoglądałaś. To jest niedźwiedź a nie człowiek(choć i nie których też się trzeba bać)nawet nie wiadomo kiedy mu strzeli do palmy i zamiast człowieka zobaczy stek na dwóch nogach
Zgłoś
RmX 2012-01-13, 23:05 1
@up

Tego co żył z Niedźwiedziami to go wpierdoliły
A jest jeszcze gość co żyje z wilkami... albo żył

Czego to ludzie nie wymyślą jakby dinozaury żyły to też w ogródku by trzymali
Zgłoś
chetek 2012-01-13, 23:21 2
Może i go kiedyś wpierdoli, ale który z was popierdala sobie popołudniami na niedźwiedziu...?
Zgłoś
Verencen 2012-01-13, 23:46 11
Swoją drogą, też mamy w historii swojego niedźwiedzia
pl.wikipedia.org/wiki/Wojtek_(niedźwiedź)
Zgłoś
Andrev 2012-01-14, 0:32
Więc tak wygląda ten chomik kupiony na Ruskim targu

"Naród wspaniały, tylko ludzie kurwy" - J.Piłsudski
13k.pl/-/sugestia.php
Zgłoś
matik1993 2012-01-14, 0:50
@RmX

Ten wyżej ma racje, instynkt drapieżnika tak właśnie działa. Potulny przez 8 lat niedźwiadek lub wilk, w mgnieniu oka zmienia się w bestię nie do poznania. Było nawet na "Diskawery" o tym. Jedno wiem i to się nigdy chyba nie zmieni, jak widzę dzika (loche oczywiście, to oddalam się w trybie natchmiastowym) Tak samo pewnie było by z innymi drapieżnikami.
Zgłoś
b3mol 2012-01-14, 2:19
Jak na moje to odwrotność pedo bear'a... Miś ma 7 a facet 33 czy ileś tam.
Zgłoś
Heretyk 2012-01-14, 16:28
Verencen napisał/a:

Swoją drogą, też mamy w historii swojego niedźwiedzia
pl.wikipedia.org/wiki/Wojtek_(niedźwiedź)

Verencen ma rację mówicie jakie to niby złe są dzikie zwierzęta...a Wojtek pomagał wojsku i jakoś nie mieli z nim problemów...
Zgłoś
Legon 2012-01-14, 20:08
pewnie krami niedziwiedzia kielkami i innym zarciem dla wegetarian

Brak komentarza ,za duzo gowien na swiecie.
Zgłoś
Fabek69 2012-01-15, 9:26 1
moze i misio go wpierdoli , ale ten koles doskonale sobie zdaje z tego sprawe ze tak moze byc, a mimo to ma tyle odwagi i sie nie poddaje , wiec nie piszcie ze misiowi odjebie i go zje , bo wy przeciwienstwie do tego kolesia macie pizdy a nie jaja
Zgłoś
O................l 2012-01-23, 20:51
skad on wiedzial ze jego niedzwiedzia boli brzuch akurat ????? powiedzial mu czy kurwa jak ?
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów