📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
maridok napisał/a:
Mądry Pan. Widzę, że do Rosji trzeba wysłać misjonarzy i nauczyć ich czym są lustra.
Jak Ci jakiś skurwiel tatusia, mamusie, dziewczyne, chłopaka, czy dziecko wyśle do grobu, kiedy na skrzyżowaniu będą prawidłowo skręcać w lewo - to będziesz inaczej śpiewał.
Czego oczywiście Ci nie życzę.
Ale weź się ogarnij, zamiast pierdolić głupoty.
Skrzyżowanie - rzecz święta. Tam się nie wyprzedza, kurwa i koniec.
Zajebałbym gołymi rękami takiego chuja, który zrobiłby to mojej żonie, albo dziecku.
Jeśli nie pojmujesz, to wytłumaczę Ci to tępa dzido.
Wykonując prawidłowo manewr skrętu w lewo powinieneś dla swojego bezpieczeństwa upewnić się, że żaden pojeb nie wyprzedza Cię na podwójnej, na znaku skrzyżowania, wiedząc, że inni mogą tam skręcać. Ale nie zawsze każdy o tym myśli i to robi - bo wie, że jedzie zgodnie z przepisami i zakłada, że żadna zasyfiona kurwa nie będzie go wyprzedzać.
Wyprzedzając na skrzyżowaniu jesteś małym zagrzybiałym chujem.
ja to czasami myślę, że oni w tej rosji mają deficyt znaków drogowych
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów