📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:40
🔥
Przyjaciele
- teraz popularne
andreez91 napisał/a:
już pedały od roka żelaza i innych brudnych melodyjek sie obudziły jak miałbym słuchać piosenki o wiśniowym cieście do wolę jednak dubstep , swoja droga jak ktoś słyszał dub tylko w radiu to niech sie nie dziwi że gówna słuchał bo w radiu z reguły leci gówno
ahahahahahaahaha toś dojebał, jak będę chciał posłuchać dobrego dubstepu to włącze wiertarke
kurwa, myślałem, że mi monitor opluło, a to sobie kamerkę ten maestro ojebał
Ja pierdole prawie się browarem zakrztusiłem mocny materiał nie ma co du du du du bAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pojadę klasykiem i czekamy na remiks Jutuberów
ale ma dziwny otwór gębowy
Skrillex wyszedł mu lepiej
Przynajmniej typek ma dystans do siebie... Nie ku**a to go nie usprawiedliwia z jego głupoty!
Przynajmniej typek ma dystans do siebie... Nie ku**a to go nie usprawiedliwia z jego głupoty!
Kurde, aż mi się żal zrobiło. Pierwszy raz od kilku lat.
mówicie dzieciak a to jeden z tych którzy wyglądają tak, że nie wiadomo czy ma 13 czy 33 lata.
Czekałem aż ktoś wejdzie przez drzwi i mu przykurwi chujem po uzębieniu ale się zawiodłem.
DanBK napisał/a:
Wy chyba nigdy Chujstepu nie słuchaliście... niezłe mu wyszło, jakbym skrillexa słuchał...
je**ny ignorant, slyszal tylko o jakims komercyjnym skrillexie, szkoda mi takich ludzi
gownoburza na temat gustow muzycznych. prawda jest taka ze kazdy kto krytykuje innych gusta(muzczyne ofc. bo krytykowac pedalskie gusta trzeba) to ciota !
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów