📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:49
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-22, 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
nerfy
sam jesteś jebany kiep, bo akurat w lexusie były 2jz ge i były bez turbo, tak samo w suprze, były takie silniki również bez turbo.
na chuj to się odzywasz jak gówno wiesz?
sam jesteś jebany kiep, bo akurat w lexusie były 2jz ge i były bez turbo, tak samo w suprze, były takie silniki również bez turbo.
na chuj to się odzywasz jak gówno wiesz?
lg0r tak się chuju składa, że wiem widać więcej od Ciebie, bo to nie jest 2jz GE jebany kmiocie tylko to jest swapnięte gte. Spójrz sobie na bloki i czapki tych silników to może rozróżnisz. Zamiast pierdolić farmazony idź naklejac dalej nalepki na swojego civica 1.3.
już nie wspominając że to nie Lexus tylko Toyota Altezza . I nie pierdacz że to to samo :c
już nie wspominając że to nie Lexus tylko Toyota Altezza . I nie pierdacz że to to samo :c
Muzyczka plis
Wydam w chuj kasy na przeróbki i zostawie sobie zjebaną kierownice po przelocie 300tyś i nie kupie nowej za 100 dolców.
Za małpy w tle nie ma piwa.
Nerfy, widać co z Ciebie za spec: sam pojęcia nie masz co piszesz:
To jest Lexus IS 220. Pokaż mi Toyotę Altezza w wersji z kierownicą po lewej stronie.
Ale że Altezza była dostępna tylko na rynku japońskim, to przełożenie znaczków jest właśnie w stylu JDM.
2JZ to cała seria silników, myślę że nazwanie 2JZ-GTE "uturbionym 2JZ" nie jest żadną pomyłką.
Czepiasz się.
Pozdrowienia od posiadacza VG30DETT
To jest Lexus IS 220. Pokaż mi Toyotę Altezza w wersji z kierownicą po lewej stronie.
Ale że Altezza była dostępna tylko na rynku japońskim, to przełożenie znaczków jest właśnie w stylu JDM.
2JZ to cała seria silników, myślę że nazwanie 2JZ-GTE "uturbionym 2JZ" nie jest żadną pomyłką.
Czepiasz się.
Pozdrowienia od posiadacza VG30DETT
Nerfy masz prawie racje. to jest Lexus IS?00 (200, 250 albo 300) ze znaczkami Toyoty Altezzy (wychodzila tylko na rynek japonski), przelozonym silnikem z Toyoty Supry, 2JZ-GTE w ktorym fabrycznie sa 2 turbiny. w celu zwiekszenia mocy kosztem wiekszego laga, wlozona zostala tu jedna wielka turbina. 2JZ-GTE jest najlepszym silnikiem.
sam jestem szczesliwym posiadaczem kutego SR20DET o mocy 400KM, widzialem nie jednego takiego Lexusa, nie jedna Supre z GTE
i jedna Altezze orginalna z 2JZ-GE
P.S. Jebac UZty! JZty rzadza xD chodz sam smigam SRkiem.. ale SR ma jedna znaczaca przewage. niska waga
sam jestem szczesliwym posiadaczem kutego SR20DET o mocy 400KM, widzialem nie jednego takiego Lexusa, nie jedna Supre z GTE
i jedna Altezze orginalna z 2JZ-GE
P.S. Jebac UZty! JZty rzadza xD chodz sam smigam SRkiem.. ale SR ma jedna znaczaca przewage. niska waga
Nie podoba mi się ni ch..a, chodzi jak maszynka do mięsa, kierowca też mistrz prostej, JDM czy srotDM dla mnie kaszanka! Porobiłbym go bez problemu w moim 3000gt. Nie ma to jak Twin Turbo!!
Nie rozumiem przekazu... mieć 2jz i jeździć po prostej jarając się dźwiękiem, to tak jakby chodzić z dziwką za rączkę...
Jak na JDM to chyba kierownica nie po tej stronie co trzeba.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów