Chciał sobie pociupciać ale nie pozwoli mu się nawet rozkręcić
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lepiej taka jak se dyma niż jakiegoś dzieciaka sama chciala sama dała i sama się położyła hehe
"-Mój dziadek był księdzem" - zawsze jak to mówiłem kolegom to chwilę heheszkowali, a jak już im dałem chwile popuścić wodzę fantazji to dodawałem, że był seniorem Kościoła Ewangelicko-Augsburskiego. Bo taka prawda - księża wyznania luterańskiego mogą mieć normalne rodziny.
Przynajmniej fajną dupę rucha, a nie jak nasi kieckowi zapierdalają ministrantów w dooopska
Marten19 napisał/a:
Przynajmniej fajną dupę rucha, a nie jak nasi kieckowi zapierdalają ministrantów w dooopska
u nas procentowo, księża ruchają mniej dzieci, niż muzłumanów wysadadza się w Europie, ale to jednak muzłumanów musimy tolerowować a na księży pluć, ciekawe dlaczego, ciekawe.
pazuzu napisał/a:
Kogoś jeszcze szokują i dziwią takie materiały ? od zawsze wiadomo że kk to banda hipokrytów
Pewnie, że dziwią. Laska wygląda na zdecydowanie za starą jak na gust księdza.
intermag napisał/a:
...niech pierwszy żuci kamień
Oj kurwa.... ja to bym tak w Ciebie napierdalał, pardon RZucał.....
Wiewór napisał/a:
Jakis ksiądz popierdolony. Nie pedał i jeszcze pełnoletnie rucha.
skąd wiesz że nie bi ? poza tym nie widać co "ona" ma między nogami
Jebie fakiem
ja nie pierdole,
że ktoś się lapie
kumpel też się kiedys przebrał za księdza i tak się do niego zwracali ci co nie wiedzieli, ze jaja sobie robi
już nie wspomnę o dziwkach udających zakonnice,
ale cóż, każdy ma swój fetysz i daje piwko
że ktoś się lapie
kumpel też się kiedys przebrał za księdza i tak się do niego zwracali ci co nie wiedzieli, ze jaja sobie robi
już nie wspomnę o dziwkach udających zakonnice,
ale cóż, każdy ma swój fetysz i daje piwko
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów