📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:15
📌
Wojna domowa w Syrii 2024
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-16, 1:00
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-19, 14:26
🔥
Świąteczny Jarmark w Magdeburgu
- teraz popularne
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Bardzo lubię tradycyjne metody wychowawcze.
Widać że kontrolnie, nie za mocno nie za słabo
Wcale mnie nie dziwi że potem gówniarze biorą motykę czy kilof i napierdalają typa...
Zastanawiające jest to, że jeszcze nikt nie zauważył jak męski głos ma jej córka. Może to jakiś tranzystor jest
weryfikator4 napisał/a:
Amator:) Każdy ma coś podobnego pod ręką. Nie masz w meblościance kantówki 80-tki nieheblowanej?!?! Jak Ty żyjesz?! po prostu dramat...
Ojciec przeczuwał, ze kurwisko wyrośnie to na zaś dociął szybko cos konkretnego.
Heydash napisał/a:
stare kurwisko zazdrości że młodość zmarnowała na praniu gaci
Z kurwiska wyszedłeś ty. W końcu przykład wyciąga się z domu.
Hmm... w carskiej Rosji używali nahajek moczonych w solance. Podobno kozak był ten co wytrzymał 10 razów
Tutaj w sumie niezłą lagę ma ale coś słabo bije A no i wnioskuje, że za każde nagie zdjęcie długość lagi zwiększała się o 1cm
Tutaj w sumie niezłą lagę ma ale coś słabo bije A no i wnioskuje, że za każde nagie zdjęcie długość lagi zwiększała się o 1cm
U nas za pokazywanie dupy w internecie zostaje się prowadzącą "Perfekcyjna Pani domu"...
Wysyla zdjecia, bo chce sie wyrwac z domu od pierdolnietej matki. Ot co.
Gołe zdjęcia warto pochwalać. Jestem na TAK
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów