18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
ZaSwojePiję 2023-09-09, 18:50 4
Napierdalac kurwy prądem bez litosci, ha tfu

pazuzu napisał/a:

A jak facet obraca dwie laski to też jest szmatą?

Ona akurat jest szmata, bo zdradza, jak koles zdradza to tez jest szmata. Proste jak jebanie
Zgłoś
mazga50 2023-09-09, 21:08
A lewarskie zjeby wyniosłyby ją pod niebiosa, że "nowoczesna", że "wyzwolona", że "odnajduje swoją seksualność". A to zwykła kurwa jest, albo żeby piździelce zrozumiały, to kurwiszcze zwykłe.
Zgłoś
R-D-K 2023-09-10, 0:52
czyżby p0lka?
Zgłoś
majkel1615 2023-09-10, 11:55 3
R-D-K napisał/a:

czyżby p0lka?

nie, upadlinka.
Zgłoś
mit2 2023-09-10, 15:20
Chciała na dwa baty, to powinna dostać to o czym marzyła. Dosłownie.
Dać tym dwóm kochasiom po bacie i niech ją napierdalają do nieprzytomności.

Hitler był lewakiem
Jebać wszystko na wschód od Polski.
Zgłoś
badrass 2023-09-10, 18:20
Raider napisał/a:

Pewnie szmata lubi na dwa baty

Dlaczego zaraz szmata? A jak ja rucham dwie siostry naraz to jestem szmaciarz?
Zgłoś
Zniwiarz 2023-09-11, 9:38 1
badrass napisał/a:

Dlaczego zaraz szmata? A jak ja rucham dwie siostry naraz to jestem szmaciarz?

Nie, bo klucz który otwiera wiele zamków, jest wyjątkowy, a zamek który możesz otworzyć każdym kluczem, jest bezużyteczny

Zgłoś
siwy244 2024-04-05, 16:53
Słabo sie z nimi bawi
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów