📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:42
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:11
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
gordon_gekko napisał/a:
@up jak ona jest brzydka to Ty widziałeś kobiety chyba tylko w gazecie... a twoja kobieta to renia rączkowska co ma 5ciu braci palczastych...
za to ty widziałeś chyba same pasztety...
sorry ale dla mnie typiara jest słaba, brak cycków płaskie dupsko i kurwa barki takie że wygląda jak pudzian
@up
Jak już skończysz gimnazjum, to twoje wymagania się "trochę" zmniejszą. Mam na pęczki takich kumpli co w wieku gimnazjalnym pierdolili trzy po trzy że tej i tamtej nawet twoim kutasem by nie tknęli. Przyszło liceum, a w liceum co drugi z tych "wybrednych" chodził z wielorybem. Byleby zaruchać.
Idealnych, pięknych ludzi, nie retuszowanych przez photoshopa, czy takich których uroda nie jest poprawiana przez jakieś kosmetyki. Osobiście wolałbym tego niby paszteta z filmiku, niż laskę która ma 2cm szpachli na ryju i nie wydając kilka stówek miesięcznie, wyglądała by jak zoombie.
Dorośniecie gimbusy to może zrozumiecie.
Jak już skończysz gimnazjum, to twoje wymagania się "trochę" zmniejszą. Mam na pęczki takich kumpli co w wieku gimnazjalnym pierdolili trzy po trzy że tej i tamtej nawet twoim kutasem by nie tknęli. Przyszło liceum, a w liceum co drugi z tych "wybrednych" chodził z wielorybem. Byleby zaruchać.
Idealnych, pięknych ludzi, nie retuszowanych przez photoshopa, czy takich których uroda nie jest poprawiana przez jakieś kosmetyki. Osobiście wolałbym tego niby paszteta z filmiku, niż laskę która ma 2cm szpachli na ryju i nie wydając kilka stówek miesięcznie, wyglądała by jak zoombie.
Dorośniecie gimbusy to może zrozumiecie.
gordon_gekko napisał/a:
@up jak ona jest brzydka to Ty widziałeś kobiety chyba tylko w gazecie... a twoja kobieta to renia rączkowska co ma 5ciu braci palczastych...
Jak dla ciebie ta dziewczyna jest ładna to współczuje gustu. Chyba już wole 5 braci palczastych. Może ciało ma nienajgorsze ale morde jak koń torbe
@UPUP
jak dla mnie gość który rucha pasztety nie szanuje sam siebie to po pierwsze,
a po drugie to z tego co piszesz można wywnioskować że na świecie istnieją tylko pasztety i wytapetowane plastiki Oo
pewnie zaraz ktoś mnie pociśnie, ale jak nie możesz znaleźć panny w LO to czemu nie podbić do małolatki z gimnazjum która będzie miała kisiel w majtach tylko dlatego że do niej zagadasz
pozdrawiam bez napinki
jak dla mnie gość który rucha pasztety nie szanuje sam siebie to po pierwsze,
a po drugie to z tego co piszesz można wywnioskować że na świecie istnieją tylko pasztety i wytapetowane plastiki Oo
pewnie zaraz ktoś mnie pociśnie, ale jak nie możesz znaleźć panny w LO to czemu nie podbić do małolatki z gimnazjum która będzie miała kisiel w majtach tylko dlatego że do niej zagadasz
pozdrawiam bez napinki
Ja pierdole, pasztet nie pasztet - każdy człowiek ma prawo do miłości (pomijając jakiś margines typu gwałciciele itd.)
Niektórzy z was to serio siedzą chyba jeszcze w gimnazjum i ruchali by tylko laski z okładek gazet dla dorosłych.
Niektórzy z was to serio siedzą chyba jeszcze w gimnazjum i ruchali by tylko laski z okładek gazet dla dorosłych.
BongMan napisał/a:
Jeśli dla ciebie taniec w bieliźnie to kurewstwo, to lepiej nie wchodź na sadistica bo się zgorszysz.
A czym nazwiesz taniec w bieliznie przed kamerka internetowa ? Kampania dla samotnych prawiczkow??
gordon_gekko napisał/a:
On ma rację. Kijem bym nie dotknął. Jeżeli ona Ci się podoba to mogę powiedzieć tylko szanuj się i wyżej stawiaj poprzeczkę.
Dobrze ze krowy bez majtek chodza bo byscie nigdy pizdy na oczy nie widzieli hejterzy jebani
Ummm... to pod każdym filmikiem choć ciut niewyraźnym wydzieracie modry, ze nagrywane słoikiem/kalkulatorem/wstaw-dowolny-oh-jak-zabawny-przedmiot-em ale po tej paciajce rozmazanych pixelów potraficie stwierdzić jak paskudna jest ta laska? Ja tam ledwo postrzegałam gdzie ona ma oczy.
heeheh i to mi sie podoba z kuchnio-jadalni glupia pizda nie wychodzi beer4dad za to ze wychowal prawowicie kobiete i ze pokazal jej gdzie jej miejsce
wy tam pierdolicie glupoty o tym jacy to jestescie wymagajacy itp,ale starodawne polskie porzekadło mówi : Kto wybrzydza , ten nie rucha.
koniec kropka.
koniec kropka.
@elvese1 przeciez to paulo coelho nieuku !
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów