📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Co jak co ale sex w plenerku czy miejscu publicznym jest w chuj lepszy niż domowy
@LUKUNKU: A co jest złego w lizaniu pizdy?
brawo za prawidłową obywatelską postawę, płodzić, zdrowie, białe dzieci:)
Na harda,przecież są tutaj dzieci z kwejka!
Lepiej poruchac na dworze niz konia walic przed kompem. Pierdolisz smuty zreszta i gowno wiesz o zyciu jak i o ruchaniu.
@morderuk
Zdecydowanie lepiej poruchać w cywilizowanych warunkach. Szkoda mi ciebie że nie widzisz takiej alternatywy. Zupełnie jak tempa strzała której mówi się że daje hochsztaplerowi bo materialistka a ona piszczy że przecież nie da kloszardowi... Skoro tak gówno wiem to oświeć mnie jakie zalety ma ruchanie na podwórku...
I ja wiem że pewne środowiska nie mają warunków - o takich właśnie napisałem "patola"
Zdecydowanie lepiej poruchać w cywilizowanych warunkach. Szkoda mi ciebie że nie widzisz takiej alternatywy. Zupełnie jak tempa strzała której mówi się że daje hochsztaplerowi bo materialistka a ona piszczy że przecież nie da kloszardowi... Skoro tak gówno wiem to oświeć mnie jakie zalety ma ruchanie na podwórku...
I ja wiem że pewne środowiska nie mają warunków - o takich właśnie napisałem "patola"
krótkie włosy, brak cycków.... czy mi się wydaje czy on posuwa faceta ?
jebane pedały
Znowu pedalstwo na sadolu ;/
Beka z obrońców ruchania w miejscu publicznym, bo rzekomo sami tego doświadczyli. Wpychanie w zalaną w trupa loche za remizą się nie liczy.
Beka z obrońców ruchania w miejscu publicznym, bo rzekomo sami tego doświadczyli. Wpychanie w zalaną w trupa loche za remizą się nie liczy.
Koleś i tak sadzi dłużej niż wiekszosc tutaj krytykujących.. O to chodzi bzykanko na swiezym powietrzu ze szczypta adrenalinki to jest cos zajebistego! brawo dla zaganiacza.
JesusChytrus napisał/a:
@morderuk
Zupełnie jak tempa strzała której mówi się że daje hochsztaplerowi bo materialistka a ona piszczy że przecież nie da kloszardowi...
Ja to nie lubię się przypierdalać do błędów ale podobno jesteś obecnie studentem 3 roku,
w sumie to można podsumować to twoimi słowami
JesusChytrus napisał/a:
Ech, kwintesencja polactwa...
Post ma charakter satyryczny i nie ma na celu kogokolwiek obrażać ani nawoływać do nienawiści.Gwarą jadę i stawiam spację przed znakami interpunkcyjnymi. Zdania zaczynam z małej litery tylko po to aby zdenerwować takiego capa jak ty leszczu.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów