Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Tylko zwierzak co nie rucha albo prawie nie rucha, robi to w miejscu publicznym zeby byc przyłapanym zeby "ludzie mowily ze jednak ruchał..."
Tak samo jest z pedałami i ich manifestacjami, muszą pokazac ze są inni, muszą walczyc o tolerancje bo by normalni ich zajebali.
To są niedojeby naturalne, nie wiedzą co gdzie kiedy można wiec robią to gdzie popadnie byle tylko to zrobic.
A potem są zabawne tłumaczenia "mamy takie fantazje seksualne, lubimy czasem na przypale" itd.
haha zubożałe seksualnie debile, naturalnie będący bliżej zwierząt. Nagrywać to ścierwo i wrzucać do neta.
Ale, żeby na sadolu głównym komentem było " i po chuj to nagrywać?" to ja pierdole; co za gimbusiarskie nie ruchające pedalstwo opanowało ten portal...
jak to kurwa na chuj?? zeby odroznic ludzi od zwierzat kurwa... Co Wy wszyscy wyżej niedojebani jestescie? czy nigdy nie bzykliscie normalnie???
Tylko zwierzak co nie rucha albo prawie nie rucha, robi to w miejscu publicznym zeby byc przyłapanym zeby "ludzie mowily ze jednak ruchał..."
Tak samo jest z pedałami i ich manifestacjami, muszą pokazac ze są inni, muszą walczyc o tolerancje bo by normalni ich zajebali.
To są niedojeby naturalne, nie wiedzą co gdzie kiedy można wiec robią to gdzie popadnie byle tylko to zrobic.
A potem są zabawne tłumaczenia "mamy takie fantazje seksualne, lubimy czasem na przypale" itd.
haha zubożałe seksualnie debile, naturalnie będący bliżej zwierząt. Nagrywać to ścierwo i wrzucać do neta.
Ale, żeby na sadolu głównym komentem było " i po chuj to nagrywać?" to ja pierdole; co za gimbusiarskie nie ruchające pedalstwo opanowało ten portal...
To, że ktoś wrzuci to do neta nie sprawi, że ruchać publicznie się przestaną, skuteczniej byłoby ich pogonić lub zadzwonić po odpowiednie służby, co do reszty, to przeczytaj sobie mój podpis.
jak to kurwa na chuj?? zeby odroznic ludzi od zwierzat kurwa... Co Wy wszyscy wyżej niedojebani jestescie? czy nigdy nie bzykliscie normalnie???
Moge ruchac co chce i w jaki mi sie sposób podoba. Ale nie musze tego jak zwierze robic publicznie. Ty widze tez masz móżdżek jak jakas surykatka widze.
Powiedzieli Ci rodzice chociaż gdzie srać? Czy napierdalasz na środek pokoju czy tam ulicy jak na niej jestes?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów