Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Handel bronią jest przestępstwem. Rozmawiamy tutaj o prawie, przestępstwach i broni. Nie widzisz związku?
jak nie było internetu, to tylko rodzina wiedziała żeś debil
Handel bronią jest przestępstwem. Rozmawiamy tutaj o prawie, przestępstwach i broni. Nie widzisz związku?
Jowisz jest okrągły i piłka do tenisa też. Nie widzisz tego!? To Marsjanie wymyślili bilard.
Jowisz jest okrągły i piłka do tenisa też. Nie widzisz tego!? To Marsjanie wymyślili bilard.
Kula jest najdoskonalszą formą. Dlatego planety są okrągłe, fale rozchodzące się na powierzchni jeziora oraz rozmowa z Tobą. Można w kółko powtarzać to samo, a Ty w ciągle pytasz. Jest to pewna cecha doskonałej rozmowy. Może trwać w nieskończoność.
Ten policjant przy drzwiach powinien się inaczej ustawić, nie tyłem do drzwi, bo napastnik mógł mieć kierowcę...
To policjantka, i to już coś wyjaśnia
To policjantka, i to już coś wyjaśnia
Dlatego też nie weszła pierwsza, żeby nie musieć podejmować decyzji, jak coś kolega będzie po sądach latami się tłumaczył. Zreszą kobieta w takich sytuacjach nie ma jaj, żeby szybko reagować.
W Unii prawo jest jednolite.
Stąd pozorna zbieżność wynika z faktu iż dorobek prawny wynikający z zasad i celów określonych w traktatach poszczeģolnych przepisów wynika z prawa wtórnego.
co za bezmózgi.... ty weź wróć do podstawówki i poucz sie troche geografii bo widzę że kontynentów nie ogarniasz.
co za bezmózgi.... ty weź wróć do podstawówki i poucz sie troche geografii bo widzę że kontynentów nie ogarniasz.
Bez wyzwisk proszę. Geopolityka nie jest Twoją mocną stroną, ale podpowiem Tobie, że zjednoczenie krajów gospodarczo, jak i prawnie wznacnia całą strukturę. Cieszę się z tego rozwoju, tym bardziej, że nie mamy wcale tak daleko.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów