niezła pizda...i kierowca i trzepiący...ale najbardziej wg mnie zjebaną czynnością jest trzepanie dywanu w 21 wieku, są odkurzacze: nie trzeba wpierdalać roztoczy i wyłuszczonego naskórka i chuj wie czego jeszcze...a potem pozwolić jeszcze dzieciarni się na nim wieszać ( nie sorry teraz jest ps3)
powiedział człowiek, który pewnie codziennie spędza kilka godzin przy kompie/telewizorze - urządzeniach którzy przyciągają ten sam kurz (czyli m. in. stary naskórek)
...napisał pewnie wierny słuchacz rapu. Przypomnę tylko, że to nie metal, a właśnie rap wywodzi się z murzyńskiego getta, miejsca pełnego brudu, biedy i wszelkich patologii. Więc czym tu jest "muzyka dla brudasów"? Odpowiedz sobie sam.
Ta, której słucha więcej brudasów. Na przykład fanów glanów w lecie.@ksio
...napisał pewnie wierny słuchacz rapu. Przypomnę tylko, że to nie metal, a właśnie rap wywodzi się z murzyńskiego getta, miejsca pełnego brudu, biedy i wszelkich patologii. Więc czym tu jest "muzyka dla brudasów"? Odpowiedz sobie sam.
Nie noszę glanów. Ba, nie mam nawet długich kłaków i bliżej mi wyglądem do desiarza niż do typowego metalowca. Denerwuje mnie natomiast to głupie przekonanie, że metal = brudas. Żaden metal, którego znam i znałem nie był wylęgarnią robactwa i nie śmierdziało od niego jak z zakładu utylizacji odpadów. A kto chodzi w glanach przy 30 stopniach? Przeważnie 13-15 letnie zbuntowane małolaty, które starają się być mroczne niczym sam szatan. Nie wiem czy jakiś metal przeleciał twoją dziewczynę (w co wątpię bo pewnie jesteś internetowym napinaczem, spędzającym 12 godzin przy kompie, a jedyne cycki jakie widziałeś były w formacie jpg) czy po prostu któryś "brudas" skopał twoją czyściutką i nażelowaną główkę za durne zaczepki, że tak po nich jedziesz. Pozdrawiam.
niezła pizda...i kierowca i trzepiący...ale najbardziej wg mnie zjebaną czynnością jest trzepanie dywanu w 21 wieku, są odkurzacze: nie trzeba wpierdalać roztoczy i wyłuszczonego naskórka i chuj wie czego jeszcze...a potem pozwolić jeszcze dzieciarni się na nim wieszać ( nie sorry teraz jest ps3)
Chyba Cie coś bodło. W XX wieku też były odkurzacze i się trzepało. W XXI też się trzepie, u mnie na osiedlu sporo osób trzepie i ja też trzepie.