Na gorącym uczynku
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
6 minut temu
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
🔥
Statystyki
- teraz popularne
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
kurwa, na glebe jak by zgwalcili kogos. to sie w dupie nie miesci ze takich ludzi sie sciga, obserwuje, robi sie akcje zeby zlapac kogos kto ma jakas smieszna ilosc ziela przy sobie a jebane zwyrodnialce chodza wolno.
Padzić saleć, zagelagizować
A swoją drogą gdyby dali mu dokończyć, to by dał się aresztować z uśmiechem na ryju i jeszcze by podziękował.
A swoją drogą gdyby dali mu dokończyć, to by dał się aresztować z uśmiechem na ryju i jeszcze by podziękował.
@up
zukennuken3d Nie powinno się tak mówić o politykach Przecież mogą Cię oskarżyć o zniewagę (chuj z wolnością słowa zapewnioną przez Konstytucję...)
Cytat:
a jebane zwyrodnialce chodza wolno
zukennuken3d Nie powinno się tak mówić o politykach Przecież mogą Cię oskarżyć o zniewagę (chuj z wolnością słowa zapewnioną przez Konstytucję...)
Oni tam krokodyle ćpają co kończyny odkurwiają, a policja za marychę ściga - ja pierdole. Rosja, nasi sąsiedzi, to tą aurę debilizmu na nasz kraj zwiewa.
dwóch ćpunów mniej oj tam
na przypale albo wcale
ale ładnie zwinął lolka ziomek
@krzychon
Po tym poście widze, że te 500 m od granicy służy ci jedynie do kupowania tańszego oleju
Po tym poście widze, że te 500 m od granicy służy ci jedynie do kupowania tańszego oleju
Wada postawy napisał/a:
Jakiego, rzepakowego? Chyba nie mówisz o napędowym?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów