Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
"ja nie wiedziałam,że taka impreza będzie" mnie kurwa zaproś to będziesz miała co wnukom opowiadać jak się obudziłaś przywiązana do stołu i cipe lodem trzeba było okładać przez tydzień
Przez tydzień to co najwyżej dłoń będziesz lodem okładał
"ja nie wiedziałam,że taka impreza będzie" mnie kurwa zaproś to będziesz miała co wnukom opowiadać jak się obudziłaś przywiązana do stołu i cipe lodem trzeba było okładać przez tydzień
Robertuss obudź się,zesrałeś się
Należy odróżniać internet od życia rzeczywistego.
Oglądałeś film? Pytanie retoryczne, pewnie na transfer brakuje.
smiechom nie bylo konca ...
jak byś w dupie nie miał kija i raz w swoim domu zrobił imprezkę jak to można tak wogóle nazwać. to może byś ogarną ten filmik ...... ale że siedzisz sam w piwnicy to nie ogra 100%
Przez tydzień to co najwyżej dłoń będziesz lodem okładał
Zapytaj twojej starej,to ci opowie prawdę i na końcu zapomniałeś dodać tato.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów