Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Choćbym chciał, to na LFA złego słowa powiedzieć nie mogę
Żaden V10 nie działa tak jak ten. To V10 produkcji Yamahy. Kręci się seryjnie do 9000rpm dlatego nie wróżę mu więcej niż 100.000km przebiegu...
Każdy japoniec się wysoko kręci... A np. Mazda RX8 i jej Wankel . Maksymalną moc osiąga przy 9000RPM, a kręci się śmiało do 10000.
to już wole stare hamerykańskie V8... imo znacznie lepsze brzmienie...
Moim zdaniem każde V8 (nawet V6) ładniej brzmi niż V10 i V12. Ale amerykańskie motory z Challengera czy Chargera to istne cudo
Każdy japoniec się wysoko kręci... A np. Mazda RX8 i jej Wankel . Maksymalną moc osiąga przy 9000RPM, a kręci się śmiało do 10000.
Oczywiście, że nie, zwłaszcza Vki. Pisać byleby pisać. Jak można wankla porównywać do Vki, albo do czegokolwiek... i oczywiście tak jak napisałem 150.000km i wankiel do wymiany.
Ruda + cycki = milion browarów.
Rudy + kutas = tępy chuj.
Ruda =/= Rudy
I tak naszła mnie refleksja... Wiecie co? Wypuściłbym Ją z kuchni. PRZYSIĘGAM!!!
Oczywiście, że nie, zwłaszcza Vki. Pisać byleby pisać. Jak można wankla porównywać do Vki, albo do czegokolwiek... i oczywiście tak jak napisałem 150.000km i wankiel do wymiany.
Nie porównałem zwykłego do Wankla, tylko przetoczyłem przykład wysokoobrotowego japońskiego auta... I co jak co, ale widzę różnice pomiędzy tymi silnikami...
Nie porównałem zwykłego do Wankla, tylko przetoczyłem przykład wysokoobrotowego japońskiego auta... I co jak co, ale widzę różnice pomiędzy tymi silnikami...
Gdybyś cokolwiek widział, to byś nie napisał, że japońskie Vki sa wysokoobrotowe . A pisanie o wanku to jak piernik i wiatrak.
Choćbym chciał, to na LFA złego słowa powiedzieć nie mogę
Żaden V10 nie działa tak jak ten. To V10 produkcji Yamahy. Kręci się seryjnie do 9000rpm dlatego nie wróżę mu więcej niż 100.000km przebiegu...
mój leciwy civic kręci się do 8600 obrotów i zgadnij ile ma już przebiegu... Nie mówiąc już o silnikach nissana GTR
234 tys...
a nie offtopując to ciekawe jaką ja mam japę jak siedzę w szybkim samochodzię
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów