Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Niby klasy 1-3 mają wrócić do domowej edukacji od poniedziałku, a tutaj już skutki widoczne
Gdzieś błąd zrobiłem?
Tymczasem lewak: "Lepiej było by go zabić zanim się narodził."
Tym czasem prawak,buk tak chcial,cierpienie uszlachetnia,w niebie będzie pelnosprawny,damy mu 1450 z zasilku.
Rozumieją znaczenie tej strony, jednak w niektórych przypadkach moglibyście odpuścić.
Jak moga odpuscic, skoro w wiekszosci to bezmozgie kalafiory, wychowane na youtubowych prankach, patostreamach i pseudoautorytetach internetowych.
Gdzieś błąd zrobiłem?
Tak, tym że żyjesz. I myślisz o potencjalnym ruchaniu się dwóch samców.
Bohaterowie XXI wieku...
Pomogę osobie potrzebującej, dam na jedzenie bezdomnemu, spełnię marzenie osoby niepełnosprawnej, ale koniecznie muszę to wrzucić do internetu. Niech wszyscy zobaczą, jaki jestem zajebisty!!!
Nagrywane, bo dzieciak prowadzi kanał na YouTube (Micul Gigant) streamuje i gra w multi używając stóp że względu na porażenie. Wycinek jest od innego Youtubera (Andy Popescu) zaprosił go do udzielenia wywiadu, coś jak u nas duży w maluchu czy co to tam jest.
Tymczasem lewak: "Lepiej było by go zabić zanim się narodził."
kur*a ale jesteś ograniczony. nikt nigdzie nie głosi, żeby "zabijać" niepełnosprawne płody, tylko normalni ludzie chcą mieć wybór a nie być zmuszani. dla nikogo decyzja o aborcji nie jest sprawą łatwą ale są sytuacje w życiu, że ta decyzja jest łatwiejsza niż późniejsze patrzenie na cierpienie dziecka a w niektórych przypadkach rodzenie już martwego. ale taka ameba umysłowa nie jest w stanie czegoś takiego zrozumieć.
Tak, tym że żyjesz. I myślisz o potencjalnym ruchaniu się dwóch samców.
24 lata ummm, ciasteczko, oć do wujka na kolanka.
kur*a ale jesteś ograniczony. nikt nigdzie nie głosi, żeby "zabijać" niepełnosprawne płody, tylko normalni ludzie chcą mieć wybór a nie być zmuszani. dla nikogo decyzja o aborcji nie jest sprawą łatwą ale są sytuacje w życiu, że ta decyzja jest łatwiejsza niż późniejsze patrzenie na cierpienie dziecka a w niektórych przypadkach rodzenie już martwego. ale taka ameba umysłowa nie jest w stanie czegoś takiego zrozumieć.
Po wypowiedziaqch na marszach można wywnioskować, że dla większości aborcja to jak splunąć
Żaden lekarz nie pozwoli na noszenie martwego płodu, coś ci się zwoje poprzestawiały na marszach albo jesteś amebą która nawet nie wie przeciwko czemu protestuje.
Po wypowiedziaqch na marszach można wywnioskować, że dla większości aborcja to jak splunąć
Po wypowiedziach na sadolu można wywnioskować że dl większości komentatorów odjebać gówniaka, motobizdeczkę, lewaka, żyda, murzyna, kacapa, kitajca, każdego kurwa KAŻDEGO to jak piścić bąka przy sraniu.
Tylko nienarodzonych i psów wam kurwa szkoda. Pierdoleni hipokryci.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów