Wspaniałe danie!
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Wspaniałe danie!
Zajebiście byłoby tak grzecznie podejść i zajebać takiego soczystego kopa na ryj, tak z całej pizdy! Jezusie, miód na moje fantazyjne oczy!
Jeden zaraz po niemieckim scat i brazylijskim pierdzeniem fetysz którego nie rozumiem - czy są przykładowo ludzie których podniecają kolana albo łokcie? Stópkarzy na stos.
Ja pierdole! dopiero za jakiś siódmym oberzeniem zrozumiałem o chuj tu chodzi... Na trzy osobne podejścia próbowałem. Najpierw myślałem, że laska ssie dildo które ma w torebce, potem że to tak naprawdę facet z długą pałą i sam sobie obciąga w stroju kobiety, potem że czarny w tle coś odjebał i w końcu zobaczyłem że to stopa jest! Kurwa!
stefan szufla napisał/a:
Stópkarze to zwierzęta! Jesteście obrzydliwymi podludźmi
Nie wszyscy mają tak śmierdzące, zagrzybione i zgniłe giry, jak ty.
KAOTIC.com napisał/a:
Nie wszyscy mają tak śmierdzące, zagrzybione i zgniłe giry, jak ty.
Wyciągnij girę z ust jak do mnie piszesz
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów