Komentarz wybitny.... Szpakowski się chowa!
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
25 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
24 minuty temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
k...a mał warge jak królik a skoczył jak zając
Zajebiste Trochę szkoda, że się jakoś popisowo nie wypierdolił, ale dla chłopaków piwko za zajawę!
wyskok spóźniony, bez telemarku, krótko..... oby go nikt z kadry nie znalazł bo będziemy mieli drugiego Mateję
0;03 pa pa powąchał paluchy
Kolesie nie mają życia, lepiej by siedli przed kompem zamiast cały dzień przebywać z kolegami na nartach...
chłopaki zdecydowanie musicie poćwiczyć nad pozycją dojazdową, do lądowania się nie mogę przyczepić bo to był skok bliski rozmiaru skoczni. Piwko
Kto by pomyślał, że określenie "Skurwiel jebany" może być uznane za komplement
W sumie jak by komentator tak dobrze gadał ja ten z filmiku, to może bym oglądał skoki narciarskie. Nie było by tak nudno.
Szczerze? Już mi od dawna brakowała tych typowo polskich komentarzy
Bobikufel napisał/a:
fajna zajawka?... skakanie w lesie? hmmm to co powiesz na np sranie po ogródkach? tez fajna zajawka -.-
Toż to jest jakiś zwykły przejazd między trasami jakiegoś tam ośrodka narciarskiego. On ma zwykłe zjazdówki na nogach...
gorzej jak by go zniosło i by zakurwił łbem o drzewo, wtedy nie byla by fajna zajawka:D
Leeeć adam. do sklepu po browara
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów