"Jeśli w wieku 13 lat mieszasz piwo z wódką, to w wieku 20 lat będziesz miaszać piasek z cementem."
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:13
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2025-01-04, 11:41
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jeśli będziesz kopiował podpisy z demotywatorów na sadola będziesz miał piwa.
Ja pierdole, dałem cudzysłów, bo powiedział to znajomy. Na kwejka nie wchodziłem nigdy w życiu, a sądząc po tym, że niektórzy znają wszystkie hasła z tej strony to pewnie sami tam siedzą...
A jeśli w wieku 17 lat mieszam Sadistic z /b/, łamiąc właśnie najważniejsze zasady internetu?
Kurwa wszyscy narzekają ze pracy w tym kraju nie ma, a takie czy podobne zajęcie to wstyd i hańba! Praca jest jaka jest. Niektórzy wolą pracować i mieć swoje a inni idą na studia, gówno robią i się mają za prezesów . Z tych należy się śmiać a nie z ludzi którzy faktycznie wypracowują swoją pensję a mimo to są okradani na rzecz "prezesów". Dziękuje.
Jak ja nienawidzę takich inteligenckich żarcików o łopatach, cementach i kopaniu rowów. Praca ludzkich rąk jest najcenniejsza i cały świat się na niej opiera. Trzeba szanować ludzi pracy a nie pierdolić, że im się w życiu nie udało. Sam jestem inżynierem i jakoś nie patrzę na pracowników fizycznych z góry a raczej na fachowców od których mogę się wiele nauczyć.
mieszałem, a takze hasz z pixami a teraz twoja matylda miesza moja sperme wraz z kałem w ustach
Firlex napisał/a:
Chuj, że pierw ten tekst znalazł się na Kwejkach nie kwejkach, demotach srotach.. może by tak chociaż raz wymyślec coś swojego, oryginalnego...?
A co on kurwa Mozart?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów