📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:46
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Eh sam stary sprzęt od Rosjan co rozdawali bananowym republikom jako beta testy do lepszych wersji. 30 lat mija a małpki piaskowe nadal tym samym się chwalą.
Te ich śmieszne armie nic nie mogą, banda rebeliantów z CKMem na pick-upie to już problem. Nie wspominając już, że Żydzi kopali dupę trzem takim piaskowym krajom na raz.
W skrócie: Panowie, Panie nie ma się czego bać.
Te ich śmieszne armie nic nie mogą, banda rebeliantów z CKMem na pick-upie to już problem. Nie wspominając już, że Żydzi kopali dupę trzem takim piaskowym krajom na raz.
W skrócie: Panowie, Panie nie ma się czego bać.
@up, ty to chyba nigdy nie byłeś na sadolu
Wszyscy się śmieją, ale to jest fakt autentyczny. Niech mi ktoś da maść na ból dupy tylko autentyczną a nie obrazkową.
Dajcie spokoj -.- zaraz dostane warna od marnej, bo napisze hahahahaha, bo allah akbar. Nie lubie ciapatych i zwałe mam z nich, ale jakbym zobaczyl takie krzyczącego ciapatego allah akbaru, to w pysk bym mu zapierdolil -.- a Ty marna niemasz za co mi dawac warny, bo wiesz jaka prawda jest.. Nie jestem rasistą, ale na te dzikusy moge byc
otwarta święta wojna jest nieunikniona ! mam tylko nadzieję, że nie stanie się to za mojego i moich dzieci życia
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów