Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (9) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:27
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 3:27

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Heliar 2022-11-28, 20:46 1
Ronoaro napisał/a:

Panie Hołownia- nie płacz pan.

Widać ma jednak swoich potencjalnych wyborców
Zgłoś
KrwawyEric 2022-11-28, 21:58 2
Pizda męska do utylizacji - palić, palić i utylizować
Zgłoś
NosaczPL 2022-11-28, 22:48 2
tak widzę połowę sadoli ! hahahahahaha

nebelwerfer napisał/a:

kurwa nie wiem jak wy ale ja się śmieję jak to widzę Bawi mnie to jak on przeżywa rzeczy które kiedyś mnie też dotyczyły, ale na nie tak nie reagowałem. Każdy na początku w tych chujowych pracach jak nie wyrobi sobie pozycji to go wciskają wszędzie i zawsze. Po jakimś czasie jak już się znasz z ludźmi, kierownictwem to się jakoś to ogarnie. Zamieni się ktoś poprosi się kogoś o przysługę. Jak nie to się z takiej roby wypierdala. Tu jest prosta gadka jak z kobietami, nie ta to inna. Nie musi człowiek tego znosić. Eh rozpisałem się. Aż sobie puszcze jeszcze raz ten moment jak zaczyna płakać bo jest ich czworo i dużo ludzi w sklepie.

dla tego mi szef może sobie fikać jak nie to nara dasz się jebać będziesz całe życie jebany ! jak nie ta prac to inna .wielkie mi tu kurwa halo. prawie każdy się daje jebać w dupala dla szefa bo jak zwolni o mój boże co to będzie ^ gówno znajdę 2 robotę jak mnie następny będzie chciał jebać na to nie pozwolę. a raz zobaczy że może to będziesz jebany w robocie ile tylko możesz .a potem wracasz jak pies do chaty z podkulonym ogonem ptfuuu jebać tym co się dają zwykłe pizdy !
Zgłoś
Kasuczi 2022-11-28, 23:11 3
Pamietam jak pare lat temu w mojej pierwszej robocie na studiach w mc składałem kanapki, to był dopiero zapierdol, praca na tzw. serwisie czyli miedzy innymi tam gdzie robi się kawę była luksusem i relaksem w porównaniu do kuchni. Niech zamknie mordę leniwy śmieć, nie ma wcale tak źle. I chodź już jestem już w zupełnie innym miejscu to tamten okres nauczył mnie szacunku do pracy swojej i innych. Tempy chuj z tego małolata
Zgłoś
smc 2022-11-28, 23:31 3
To tylko mała pizda, która 100 lat temu nie dożyłaby 5-tych urodzin...
Zgłoś
Gaiseric 2022-11-29, 0:55 4
Haha, rozchwiany emocjonalnie tranzior przeżywa załamanie nerwowe, bo się okazało że w pracy trzeba zapierdalać
Tak się kończy zatrudnianie chorych psychicznie.

Hitler był lewakiem
Jebać wszystko na wschód od Polski.
Zgłoś
PutinToSmiec 2022-11-29, 1:01
Niech się zwolni ciota jebana i po problemie . Może zacząc dupy dawac . Lepiej na tym wyjdzie
Zgłoś
~Velture 2022-11-29, 1:17
KrwawyEric napisał/a:

Pizda męska do utylizacji - palić, palić i utylizować

To laska przecież... nawet w tytule masz, że "tranny" a do tego płacze, że klient źle jej płeć powiedział pomimo, że ma tak ogromną brodę i wąsy (no a do tego na plakietce męskie imię EVAN więc wcześniej zanim się zaczęła nazywać EVAN to pewnie EVA była.)
Zgłoś
Kici-Kici 2022-11-29, 3:01
od dzisiaj piję kawę tylko w starbaksie
Zgłoś
jomjest 2022-11-29, 8:15 1
Kriski napisał/a:

Więcej takich cip na rynku pracy oznacza wyższe zarobki dla chcących pracować.

Albo to że będziesz musiał robić za nich
Zgłoś
URAGE 2022-11-29, 23:15
Czytam te komentarze i nie dowierzam temu pierdoleniu. Albo nie umiecie angielskiego, albo jesteście jebnięci.

Koleś ledwo 20 lat, studiuje i zapierdala codziennie po 5 godzin plus każdy weekend po 8. Brak czasu na życie, tylko praca i nauka. Bez wsparcia zarządu, przy pełnym obłożeniu przez cały dzień, że nawet nie ma kiedy się wysrać. A gdzie niby zatrudniają studentów do lepszej pracy? Może od razu na kierownika? Dla Was to za mało mało, żeby odejść zz pracy? To jednak prawda, że "polaki robaki" dumne jak zapierdalają po 160 nadgodzin w miesiącu. Kiedyś na pewno szef Wam za to podziękuje, żony z dziećmi też Koleś ma większe jaja od was publikując swoje załamanie i bezradność nad pięknym kapitalistycznym wyzyskiem. Jesteście skutkiem hodowania jak bydło od gówniaka, teraz sami prawdziwi mężczyźni, zajebiście wychowajcie nowe pokolenie. Nasz kraj taki piękny, że zaledwie 18-sty w światowym rankingu samobójstw. Winnych kurwa brak, "po prostu cioty skaczą z dachu". Jebnijcie się.
Zgłoś
Gaiseric 2022-11-30, 0:35
URAGE napisał/a:

Koleś ma większe jaja od was

Ona nie ma żadnych jaj. To jest baba naszprycowana testosteronem.

Hitler był lewakiem
Jebać wszystko na wschód od Polski.
Zgłoś
jjzz26 2022-11-30, 7:50 1
I cipy które się wypowiadają że mężczyźni niczym się nie różnią od kobiet i że kobiety wcale nas nie potrzebują swoje opinie opierają na obserwacji właśnie takich kolegów z pracy o zajęciach takich jak spawacz budowlaniec stoczniowiec i wiele wiele innych nawet nie mając pojęcia.
Zgłoś
Rotberg 2022-11-30, 16:39
Miauczy jak stara kotka w rui... pierdolone zoomery płatki śniegu. Typie ogarnij się. But w podłogę i zapierdalać. Dopóki porządna broda nie rośnie to ryj na gładko albo co najwyżej wąsy. Siłka dopakować. Zbierać hajs ogarnąć lepszy zawód. I wtedy bd gościu z kasą, wyglądem i duża szansa na fajna dupę.
Zgłoś
jpdlv2 2022-11-30, 18:42 3
URAGE napisał/a:

Czytam te komentarze i nie dowierzam temu pierdoleniu. Albo nie umiecie angielskiego, albo jesteście jebnięci.
Koleś ledwo 20 lat, studiuje i zapierdala codziennie po 5 godzin plus każdy weekend po 8. Brak czasu na życie, tylko praca i nauka. Bez wsparcia zarządu, przy pełnym obłożeniu przez cały dzień, że nawet nie ma kiedy się wysrać. A gdzie niby zatrudniają studentów do lepszej pracy? Może od razu na kierownika? Dla Was to za mało mało, żeby odejść zz pracy? To jednak prawda, że "polaki robaki" dumne jak zapierdalają po 160 nadgodzin w miesiącu. Kiedyś na pewno szef Wam za to podziękuje, żony z dziećmi też Koleś ma większe jaja od was publikując swoje załamanie i bezradność nad pięknym kapitalistycznym wyzyskiem. Jesteście skutkiem hodowania jak bydło od gówniaka, teraz sami prawdziwi mężczyźni, zajebiście wychowajcie nowe pokolenie. Nasz kraj taki piękny, że zaledwie 18-sty w światowym rankingu samobójstw. Winnych kurwa brak, "po prostu cioty skaczą z dachu". Jebnijcie się.

On ma 25h w tygodniu, a jak praca wypada mu w weekend to ma zmiany po 8.5h.
W jego wieku pracowałem w Subway. Mieliśmy zmiany po 10h i nikt nie narzekał, a szef... Szef(właściciel) siedział z nami po 12h dziennie, świątek piątek i niedziela. Zostawiał nas tylko na kilka godzin jak musiał coś załatwić, a poza tym to miał największe tępo pracy...
Kolejna kwestia - w takiej branży nie ma czegoś takiego jak pełne obłożenie przez cały dzień. Ludzie przychodzą falami przed pracą w przerwie i po pracy, a w międzyczasie jest luz. Jak przychodziłem na rano to bez spiny przygotowywałem wszystko, a potem grałem sobie w pasjansa na kasie, kiedy przez 2h było ze 3 klientów.
Poza tym pisząc jakieś "polaki robaki" tylko pokazujesz jakim jesteś nieogarem umysłowym. Wejdź sobie w komentarze pod filmem na yt i poczytaj jak normalni zachodni ludzie mu "kibicują" (chyba że rząd niewystarczająco wsparł twoją naukę angielskiego...). Co ma do tego bycie Polakiem?
Wszystko co piszesz to są jakieś brednie wyssane z dupy.
Z szefem nie mam kontaktu, ale jeśli zrealizował swój plan to teraz leży pewnie gdzieś pod palmami dzięki swojej ciężkiej pracy i ja mu tego życzę, a takie pasożyty jak ty domagają się tylko żeby dopierdolić mu jakieś kolejne podatki bo im brakuje "wsparcia"...
Jesteś żałosnym typem i tyle w temacie.

I jeszcze chciałem napisać jako dygresję, że nigdy nie piłem kawy z tej marki i nie zamierzam bo to jest właśnie kwintesencja hipokryzji i takiego spierdolonego lewackiego myślenia jakie ty prezentujesz...
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem