18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:14
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:00

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

🇬🇧  English version
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Support this website with a small donation

🇵🇱  Polska wersja
Hello guest,

We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.

Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay

Thank you for your support!

Donate
 already done / not interested
SleThu 2010-06-24, 22:55
Gdzieś go już widziałem...
Zgłoś
Antek_amb 2010-06-24, 23:13 1
lepsze u dwa niż wychodzenie z Nato, wydobywanie gazu metodą odkrywkową i przyjemnością odwiedzania powodzian itp.
Zgłoś
k................k 2010-06-24, 23:21
Tak to jest, gdy na polityku wymusza się (prawdopodobnie przez pijarowców) bratanie się z pospólstwem. Mieliśmy coś podobnego z Leszkiem podczas mistrzostw świata w piłce nożnej... A to źle trzymany szalik, a to przekręcanie nazwisk piłkarzy... itp.
Zgłoś
CreativePL 2010-06-25, 8:57 3
No tak wybierajcie polityka po guście muzycznym, albo po tym jak ładny jest. A jak ktoś kurwa znowu mi powie, że prezydent ma funkcje reprezentatywną to jebnę śmiechem, bo tylko czysty idiota i ignorant może tak twierdzić. A jak nie wie od czego jest prezydent niech poczyta sobie o jego kompetencjach i jaka funkcje pełni. Widać, że wolicie naśmiwwać sie z przejęzyczeń Jarka, bo wasz wielki WSI-Bronek, ma wpadki merytoryczne, innymi słowy to niekompetentny idiota który myśli, że gaz wydobywa się łopatą i ładuje na taczki. Coraz bardziej dochodzę do wniosku, że wybory nie powinny być dla wszystkich, a przed głosowaniem powinien być mały test aby sprawdzić czy nie jesteś kompletnym idiotom.
Zgłoś
DwOOruch 2010-06-25, 9:09
NO i spoko, głosyjcie na Komorowskiego. Powiem wam tylko jedno - Polska szybko zostanie sprzedana Rosji i innym zajebistym krajom. Nie lubię ich obydwu, ale Kaczyński jest lepszym kandydatem bo przynajmniej dba o interesy państwa, a nie o to by się nachapać...
Zgłoś
z................a 2010-06-25, 10:03 3
Kurwa. Do wszystkich, którzy piszą, że Bronek to rosyjski sprzedawczyk, WSI-Bronek, ruski Bronek, taki Bronek, sraki Bronek. Jesteście tak żałośni, że aż was lubię Nie mam sympatii do żadnego z obu z kandydatów ale pójdę i zagłosuję na Komorowskiego, bo gorzej niż u Kaczyńskich być nie może. A te bajki o Bronku na usługach rosji to łapią tylko emeryci i ludzie słabo wykształceni (przypadkiem - wyborcy Kaczuchy).
Zgłoś
piru 2010-06-25, 10:11 1
@CreativePL
"czy nie jesteś kompletnym idiotom"

Tak, jesteś kompletnym idiotą i nie powinieneś mieć prawa do głosowania.
Zgłoś
masabitumiczna 2010-06-25, 12:26
o polityce będziecie tu pierdolić?
Zgłoś
zonk 2010-06-25, 12:34
@CreativePL, tak masz rację, wybory nie powinny być dla wszystkich, zwłaszcza dla ciebie nie powinny być.
Zgłoś
L................o 2010-06-25, 12:48
Pokolenie TVN, którego oglądanie daje jak widzę poczucie przynależności do warstwy elit, ynteligentów i wykształciuchów, nie uważa wiedzy merytorycznej za cechę niezbędną dla prezydenta. Ważne żeby ładnie wymawiał nazwy zespołów muzycznych, miał żonę i nie miał kota. A to że pan przyszły prezydent Komorowski nie wie kto należy do UE, nie wie co to deficyt budżetowy, w przeszłości inwigilował swoich kolegów z ministerstwa - to już pokolenie Kuby Wojewódzkiego uważa za wstrętne, kaczystowsko-moherowe pomówienia. Albo kompletnie ignoruje, nawet nie wiedząc o takich dziwnych działaniach ich kandydata.
Można i tak.
Zgłoś
masejj 2010-06-25, 13:47
To nie debata, tu robimy szyde z idiotów, jebią mnie wasze poglądy polityczne, zapewne innych też.
Zgłoś
S................z 2010-06-25, 14:39
@Laszlo jakby tak wymienić wszystkie wpadki i idiotyzmy Kaczyńskich to podejrzewam, że nie zmieściłbym się w polu longtext, jakie zapewne jest zastosowane do przechowywania treści postów w bazie danych...
Zgłoś
L................o 2010-06-25, 16:41
Cóż, jeśli nie widzisz różnicy między śmiesznymi wpadkami np. Irasiadem, U2 a niewiedzą na elementarne tematy dotyczące świata polityki ( Komor)...
No ale to nie jest temat polityczny.
Zgłoś
S................8 2010-06-25, 20:12
ja pierdole, skończcie z tą polityką, 'wyczynami' i innymi żałosnymi, niezwiązanymi z tematem czarnego humoru filmikami/zdjęciami. To jest sadistic, czy forum wyborcze bronisława komorowskiego, bo strony chyba pomyliłem?...

"http://www.fakt.pl/Kaczyn...ly,75482,1.html

Źródło średnio wiarygodne, ale jest."

aha, jeszcze jedno - selfown, czerepaku.
Zgłoś
masejj 2010-06-25, 23:01
@up

Że co ? hyh ?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem