📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:10
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:41
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kradzież dziecka w wyniku czego palce stają się bolące z powodu przytrzaśnięcia
Miałem nadzieje że powie coś w stylu- no cóż chłopcze jak widzisz drzwi się zatrzasnęły a ja się śpieszę do pracy dlatego mam nadzieje że umiesz równie szybko biegać jak kraść
Nie miejcie litości dla złodziei.
Nie miejcie litości dla złodziei.
Raczej nic mu się nie stało poza strachem. Raz znajomy mi przypadkiem zamknął drzwi jak trzymałem ręce na słupku i palce wbiły się w uszczelkę. Lekki ból był ale fakt faktem dziwne uczucie jak patrzysz a tu połowy palców nie widać bo są w aucie
świetny pomysł prawie jak na szubienicy i te przerażenie w oczach hehe to jest to. Podejrzewam że opuszki kciuków poszły się jebać, widać że miał je na samym kancie.
Policja niepotrzebna.
Jeśli twoje palce są powodem twojego grzechu, lepiej je przytrzasnąć drzwiami samochodu niż ze wszystkimi palcami wejść do Królestwa Niebieskiego.
Jeśli twoje palce są powodem twojego grzechu, lepiej je przytrzasnąć drzwiami samochodu niż ze wszystkimi palcami wejść do Królestwa Niebieskiego.
Dlaczego dzieci kradną? Bo jakiś skurwysyn zrobił sobie potomka a później o nim zapomniał, pewnie gdyby nie kradł nawet nie miał by czego jeść an co na dupę ubrać. Co innego jest kradzież żeby przeżyć a co innego żeby być bogatsi niż inni. A najśmieszniejsze w tej dziedzinie jest to że politycy kradną miliony i ludzie boją się cokolwiek im zrobić a jak jakiś przygłup ukradnie batonika to idzie do więzienia.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów