📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Przynajmniej nie poryczał się jak grubasy
No i co z tego kurwa że jest czarny chłopak ma może z 13 lat? Ucieszył na plejke, miał nadzieję i marzenie się spełniło a tu w kartonie "jakiś chujowo chamski żart" i to od rodziny.. Jak wy byście się czuli na jego miejscu?-.- I cały świąteczny czas w pizdu..
Wkurwiam się oglądając ten filmik, pokazuje jakimi chamskimi świniami są nie którzy popierdoleni ludzie.
Mam nadzieję że dostał te ps3..
Wkurwiam się oglądając ten filmik, pokazuje jakimi chamskimi świniami są nie którzy popierdoleni ludzie.
17 komentarzy, z czego jakieś 15 rasistowskich... różnica między Polakami a czarnymi jest taka, że czarni przynajmniej idą do przodu zamiast się cofać..
No i co z tego kurwa że jest czarny chłopak ma może z 13 lat? Ucieszył na plejke, miał nadzieję i marzenie się spełniło a tu w kartonie "jakiś chujowo chamski żart" i to od rodziny.. Jak wy byście się czuli na jego miejscu?-.- I cały świąteczny czas w pizdu..
Spokojnie... Jest pudełko, jest i ps3
Zapewne z tych 15 rasistowskich komentarzy polowa to dzieci spasione przyklejone do krzesła, jedna czwarta to po prostu banda baranów, gdzie w domu ojciec chleje, a pozostała część robi to tylko dla szpanu. Dziwie się wam ludzie bo do niczego nie dojdziecie Pozdrawiam
@signereth - Pomyliły ci się strony.
@up up
A Ty do której grupy należysz? Bo stawiam, że masz w sobie coś z każdej, które wymieniłeś
A Ty do której grupy należysz? Bo stawiam, że masz w sobie coś z każdej, które wymieniłeś
nie ma to jak spierdolic swieta, a w dodatku szkolne zycie temu chlopakowi umieszczajac filmik w necie ;P
Ale taniec plemienny jak po polowaniu pierdolnął zaraz po rozpakowaniu
ja pierdole chcem taka rodzine jajcarze murzynek niewiedzial co zrobic czy sie poplakac czy isc ukrasc sobie to ps3
Twardziel z niego, nie popłakał się A do tych zwierząt wyżej, jak można być tak ograniczonym umysłowo, żeby przy każdym filmiku z czarnym walić teksty w stylu "małpa", "pewnie ukradł", "gdzie właściciel"... Polaki robaki jak zawsze bez wyczucia, do porzygu ciągle to samo, tak jest ze wszystkim, trochę kreatywności i finezji brudasy
Śmiech kamerzysty mnie rozjebał
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów