Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Niestety w Polsce nie ma krokodyli, a sum nie ruszy psiej padliny. Dlaego najlepiej iść na jaz albo inne spietrzenie wody.
Fajnie się kotłuja pchlarze w kipieli, machają tak smiesznie nóżkami, a jak jakimś cudem wypłyna to przylatuja i merdaja ogonem. A wtedy znowu do wody. Rekordzista zaliczył 4 razy i nadal merdał ogonem.
Ty nie merdasz ogonem jak kolejny raz udaje ci się uciec spod pęta starego?
Ty nie merdasz ogonem jak kolejny raz udaje ci się uciec spod pęta starego?
ty i tobie podobni
weźcie w końcu przestańcie pierdolić, bo to już staje się żałosne
ty i tobie podobni
weźcie w końcu przestańcie pierdolić, bo to już staje się żałosne
A kogo obchodzi twoje zdanie?
Niestety w Polsce nie ma krokodyli, a sum nie ruszy psiej padliny. Dlaego najlepiej iść na jaz albo inne spietrzenie wody.
Fajnie się kotłuja pchlarze w kipieli, machają tak smiesznie nóżkami, a jak jakimś cudem wypłyna to przylatuja i merdaja ogonem. A wtedy znowu do wody. Rekordzista zaliczył 4 razy i nadal merdał ogonem.
ty podobnie się kotłujesz jak cię proboszcz różańcem dusi na zakrystii kurwo bez szkoły
I tego drugiego psa.
Wolałbym ciebie tam kurwa wrzucić niż drugiego psa
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów