Źródło: 4chan thread
Źródło: 4chan thread
Typowa cecha u gówniaków i zoofilów, tak mają. Ja na ten przykład mam wyjebane na szczekającego szczura. A tego co go żre, powinni odjebac ale tylko dla tego że jest niebezpieczny dla ludzi.
PS> Właściwie odjebać powinni nie tylko jego, ale wszystkie groźne psy o ile nie używa się ich w jakiś służbach, czy do pilnowania podwórka na łańcuchu lub w kojcu. Ba, skoro są myśliwi polują, można by odjebać i wszystkie inne bezużyteczne i groźne dzikie drapieżniki. Można by zostawić 1-5% w rezerwatach czy ZOO, dla rozrywki, badań i zachowania gatunku.
Ale ty musisz być głupi
Karmi pitbulla okolicznymi burkami...
pies do odstrzału, a wlaściciel do komory gazowej
Pies razem z właścicielem do klatki z hienami, one lubią żywcem jeść
Jakim cudem ten pies leży, jest w pełni świadomy, jest wpierdalany i ani kwiknie do chuja?
Spuszczacie się jak pedały na ryj waszych starych, a żaden kutas nie zadał istotnego pytania:
Jakim cudem ten pies leży, jest w pełni świadomy, jest wpierdalany i ani kwiknie do chuja?
A nie pomyślałeś, że ten mniejszy może być już w tzw. agonii ? Typ który był gdzieś kartele Brazoli cięty z kończyn na kawałki też nie kwiknął ani razu
PS. Niektórym faktycznie nieraz jest żal bardziej zwierząt od ludzi ale to chyba wyłącznie przez to, że zwierzę nie ma własnej woli a jedynie instynkt .
pies do odstrzału, a wlaściciel do komory gazowej
i tak z odgryziona noga już zdechnie, po co do niego strzelać?
Btw po to są właśnie pitbule, żeby takich szczuro psów było mniej.
To jest jeden wielki chuj i pojebane! Mam owczarka belgijskiego, który ma więcej w głowie niż 89 procent ludzi. Za takie skurwysynstwo powinna być identyczna kara. Można nie lubić psów itp ale żeby się znęcać nad czymś słabszym od siebie trzeba być jebaną ciotą. Pitbulle są pokurwione z natury i na takie psy powinno być pozwolenie.
Czyli przyznajesz że twój pies jest nawet mądrzejszy od ciebie ? Gratuluję samooceny