📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Każdy chyba miał takiego kumpla, co sam nie zarucha, ale i tobie nie da.
Ja miałem takiego co miał jebany 6 zmysł.
Skurwysyn wyczuwał, jak laska na ciebie była napalona i całą imprezę za wami łaził.
Nie szło się gdzieś z laską zaszyć w ciemnym kącie.
Impreza się kończyła, laska chciała zostać na numerek, to jebany siedział tak długo, aż sobie poszła.
Nawet bezpośrednie "spierdalaj już" nie działało.
Dodatkowo koleś miał ksywę "padlinożerca".
Jak udało się tobie jakąś dziunie zaliczyć, to było 100% pewne, że w ciągu 2-3 dni laska będzie miała telefony od niego, a co głupsza w ciągu tygodnia zostawała jego dziewczyną.
Koleś w życiu nic sam nie wyrwał.
Ja miałem takiego co miał jebany 6 zmysł.
Skurwysyn wyczuwał, jak laska na ciebie była napalona i całą imprezę za wami łaził.
Nie szło się gdzieś z laską zaszyć w ciemnym kącie.
Impreza się kończyła, laska chciała zostać na numerek, to jebany siedział tak długo, aż sobie poszła.
Nawet bezpośrednie "spierdalaj już" nie działało.
Dodatkowo koleś miał ksywę "padlinożerca".
Jak udało się tobie jakąś dziunie zaliczyć, to było 100% pewne, że w ciągu 2-3 dni laska będzie miała telefony od niego, a co głupsza w ciągu tygodnia zostawała jego dziewczyną.
Koleś w życiu nic sam nie wyrwał.
radek11000 napisał/a:
anusa w dupala
anusa w dupala ? anus to to samo co dupa ^ wiec co ty pierdolisz ?
Aż mi się przypomniały czasy dzieciństwa. Mieszkałem na wsi i mieliśmy 2 psy
Erike - typowa karyna która dawała każdemu, kurwa każdy sąsiad ją ruchał serio
Zrazika - syn Eriki, osiedlowy Seba który napierdalał każdego psa którego spotkał
Erika jak miała cieczkę to spierdalała do każdego sąsiada na ruchanie, Zrazik oczywiście też chciał poruchać Erike, ale że była jego matką to mu nie dawała (nie wiem chyba jakiś instynkt macierzyński) . Zrazik zawsze biegał za Eriką jak ta spierdalała na ruchanie i napierdalał się z sąsiadami. A co do filmiku wiele razy widziałem ich w takiej akcji z tym że Zrazik chciał ruchać swoja matkę i napierdalał się z sąsiadem.
Erike wkońcu potracił samochód jak wracała od sasiada, a Zrazik napierdalał się z wielkim psem który rozszrpał go na szczępy.
Piękne czasy.
Erike - typowa karyna która dawała każdemu, kurwa każdy sąsiad ją ruchał serio
Zrazika - syn Eriki, osiedlowy Seba który napierdalał każdego psa którego spotkał
Erika jak miała cieczkę to spierdalała do każdego sąsiada na ruchanie, Zrazik oczywiście też chciał poruchać Erike, ale że była jego matką to mu nie dawała (nie wiem chyba jakiś instynkt macierzyński) . Zrazik zawsze biegał za Eriką jak ta spierdalała na ruchanie i napierdalał się z sąsiadami. A co do filmiku wiele razy widziałem ich w takiej akcji z tym że Zrazik chciał ruchać swoja matkę i napierdalał się z sąsiadem.
Erike wkońcu potracił samochód jak wracała od sasiada, a Zrazik napierdalał się z wielkim psem który rozszrpał go na szczępy.
Piękne czasy.
OpenStreetMaps napisał/a:
Może jakiś ekspert wytłumaczy jakim cudem nie chce się wyśliznąć chuj sobaczy?
To się tak dzieje jak samiec rucha samca w anusa i wtedy się kutas zakleszcza bo budowa psiego przyrodzenia jest trochę inna. U samej nasady się rozszerza a jeszcze niżej się zwęża. No i jak wejdzie głęboko w odbyt to się zakleszcza. W cipke nigdy się nie zakleszczy
no i bardzo dobrze pedały jebane, może wiecej sie nie beda ruchac
a wy wszyscy myślicie że jak dwa psy sie jebią to od razu pies i suka?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów