📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
opusative, to zrób lekcje i idź pograć w metina panie dorosły.
niby jesteś w moim wieku, a szczekasz tutaj głośniej niż kundle na wszystkich osiedlach
niby jesteś w moim wieku, a szczekasz tutaj głośniej niż kundle na wszystkich osiedlach
Potwierdzam, to gimbusiarskie gówno pasujące jedynie do kwejka.
Zaraz będzie wylew tego typu twórczości jak jednego po głowie pogłaskają.
A skoro w gimbazie nie jesteś to tam spierdalaj bo to jedyne miejsce to którego pasujesz.
Pozdrawiam
Zaraz będzie wylew tego typu twórczości jak jednego po głowie pogłaskają.
A skoro w gimbazie nie jesteś to tam spierdalaj bo to jedyne miejsce to którego pasujesz.
Pozdrawiam
jaskowski, oceniać kogoś po jednym obrazku zajebanym z internetu, ty to musisz być dorosły.
jak się nie podoba to scrolluj dalej, albo po prostu stąd spierdalaj złamasie
jak się nie podoba to scrolluj dalej, albo po prostu stąd spierdalaj złamasie
nie no debil se jeszcze piwa stawia z 2 konta
szczerze to wina leży po stronie moderatorów,że nic nie robią,by takie chujostwo z głównej wyjebać,po to chyba są by wypierdalać do suszu tematy,które są tak chujowe,że stykają się z dnem Rowu Mariańskiego
I nagle dowiadujesz sie, że kwejk i sadol mają jednego właściciela.
@opusative
Nie zesraj się.
Jestem tu dłużej od Ciebie, wiem jak forum wyglądało od pierwszych dni istnienia i jakoś tak tego nie przeżywam jak Ty. No przynajmniej ta wstawka mnie nie wkurwiła.
Chociaż nie powiem, że nie ma takich, za które należy się wpierdol.
Nie zesraj się.
Jestem tu dłużej od Ciebie, wiem jak forum wyglądało od pierwszych dni istnienia i jakoś tak tego nie przeżywam jak Ty. No przynajmniej ta wstawka mnie nie wkurwiła.
Chociaż nie powiem, że nie ma takich, za które należy się wpierdol.
opusative,
Tak cie kurwa rozbolało to? To zamiast scrollować dalej, musiałeś wejść w temat i wylewać swój ból.
Kurwa, znajdź sobie jakieś zajęcie.
Tak cie kurwa rozbolało to? To zamiast scrollować dalej, musiałeś wejść w temat i wylewać swój ból.
Nameless,
przeglądałem sadola długo zanim założyłem konto, także pamiętam co było
jak mam scrolować skoro to robiąc trafiam na kolejne gówno ?
przeglądałem sadola długo zanim założyłem konto, także pamiętam co było
Catacombe napisał/a:
opusative,
Obrazek
jak mam scrolować skoro to robiąc trafiam na kolejne gówno ?
opusative napisał/a:
jesteś kurwa w gimbazie taki wiek, że ciebie to jara ale kurwa tu jest masa ludzi których takie coś wkurwia i irytuję....jak bym chciał coś takiego oglądać to bym odwiedził tego kwejka czy coś w tym stylu, inni zresztą zapewne tak samo...
jakieś 4 lata temu była zupełnie inna strona, pisało sadistic i kurwa był sadistic...
O czym ty w ogóle pierdolisz. Sadistic zacząłem przeglądać będąc w gimbazie/technikum, kiedy nawet jeszcze to pojęcie nie funkcjonowało i kurwa właśnie to był portal na którym było pełno dobrego bezsensownego humoru a’la Walaszek. I na prawdę wolę oglądać takie coś niż kurwa kolejny wypadek z Rosji albo czytać debilny żart tej kurwy z sosnowca przeplatany walką narodowo-wyzwoleńczą (żeby nie było, jakie mam poglądy można stwierdzić po podpisie - przynajmniej powierzchownie).
I nie, nie bronię kwejka, tylko po prostu wkurwia mnie wasze pierdolenie o tym portalu, którego właścicielem jest ten sam człowiek co Sadistic'a – niejaki Dymitr. Twórca Kwejka, który kupił Sadistic.pl .
Srogi kutas w twoje napięte dupsko.
@opusative albo wyjdź albo weź sobie zwal konia ziomek może Ci przejdzie, przypierdalasz się jakby chodziło o twoją matkę.
opusative, albo jesteś taki zjebany na serio, albo udajesz.
dobra rada - rozpędź się, pierdolnij głową w ścianę, poproś starą żeby to nagrała, może będzie dobry materiał na harda i pożytek z ciebie...
ps. albo odetnij sobie internet, bo dla ciebie powinien być w formie telegazety
dobra rada - rozpędź się, pierdolnij głową w ścianę, poproś starą żeby to nagrała, może będzie dobry materiał na harda i pożytek z ciebie...
ps. albo odetnij sobie internet, bo dla ciebie powinien być w formie telegazety
wintol55,
stara to może być pralka tudzież inne ustrojstwo, gratuluję podejścia do rodziców
pierdolona gimbaza....
stara to może być pralka tudzież inne ustrojstwo, gratuluję podejścia do rodziców
pierdolona gimbaza....
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów