Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Tylko ty tak myślisz bo znasz dwie kobiety w Polsce czyli babcie i mamę ale to nas nie obchodzi ,że są lesbami.
Znam 3 bo jeszcze twoja matka wpada raz w tygodniu opierdolic loda.ostatnio płakała że jak ciebie urodziła to zmieniła orientację żeby drugi raz coś takiego z niej nie wyszło.
Znam 3 bo jeszcze twoja matka wpada raz w tygodniu opierdolic loda.ostatnio płakała że jak ciebie urodziła to zmieniła orientację żeby drugi raz coś takiego z niej nie wyszło.
Podłogi
Pudło miękka fajo, moja matka ,zmarła nim ty się urodziłeś
A tą miękką faje opierdala ci ten sąsiad spod 4 któremu wpadłeś w oko jak cię przyłapał na trzepaniu w piwnicy
Podłogi
Zmarła? Raczej debila nie chciala wychowywać.
Będę tym mądrzejszym i zakończę tą rozmowę
cesarz1982 napisał/a:Podłogi
Zmarła? Raczej debila nie chciala wychowywać.
Będę tym mądrzejszym i zakończę tą rozmowę
Co jest, spierdalasz?
Idziesz trzepac do piwnicy?
Zabierz że soba te dwie swoje lesby do trójkąta lesbijsko-stulejarskiego
dejwid092 napisał/a:
Co jest, spierdalasz?
Idziesz trzepac do piwnicy?
Zabierz że soba te dwie swoje lesby do trójkąta lesbijsko-stulejarskiego
Przykro mi ale nie mam piwnicy
Natomiast ty i twój ojciec pewnie wiecie jak to jest chodzić po piwnicach i obciągać menelom.nie wnikam
cesarz1982 napisał/a:
Przykro mi ale nie mam piwnicy
Natomiast ty i twój ojciec pewnie wiecie jak to jest chodzić po piwnicach i obciągać menelom.nie wnikam
Nie mierz wszystkich swoją miarą to,że ty obciągasz nie znaczy ,że wszyscy to robią.
Współczuję, że nie masz piwnicy ale równie dobrze ci to idzie w twoim kurwidołku pod mostem.
Zastanawiałem się skąd masz neta pod mostem ale już wiem ,znowu osiągałeś gościowi w sutannie za doładowanie.
Wysmaruj jeszcze parę komentarzy a znów bedizesz leciał mu jarmarczną opierdolić
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów