18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (8) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:27
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:19
Psy - groźne choć udomowione.
G................o • 2013-02-16, 15:18
Człowiek zaatakowany przez psa przeważnie traci głowę. Nie wiem czy kiedykolwiek mieliście sposobność znaleźć się na celowniku czworonoga ale jeśli tak to wiecie jakie to nieprzyjemne uczucie.
To są maszynki, czysta drapieżność mięsożercy. Gdy obserwuje się zajście z perspektywy to człowiek wygląda jak ofiara a nie równy z równym.
Dziecko zaatakowane przez bezpańskie psy w hiszpani:
Atak w 0:25

Reporter osaczony:

Dziecko niedopilnowane:

Oto kilka słów o samej technice ataku.

I zastosowanie w praktyce

I nawet wyszkolony oraz uzbrojony człowiek ma trudności z opanowaniem choć jednego czworonoga:
Atak w 0:26

A w panice jaką wywołuje zasiany w ludzkim sercu lęk przejmuje kontrolę:(jest morderstwo więc dam "link")
/watch?NR=1&feature=endscreen&v=Dai5JK4qXgA
Choć czasem atak jest kontrowersyjny:

Dlatego przestrzegam, pilnujcie siebie i dzieciaków. A własne czworonogi(nawet jeśli to aniołki, na z wyłączeniem tych szczurów jak york, sarenka czy maltańczyk itp...) zabezpieczcie kagańcem. To psa nie krzywdzi a ludzi uspokaja i świadczy o wysokiej kulturze i empatii właściciela.
Przecież każdy pamięta historie z polski! 1 2 3
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
tomaskus 2016-05-01, 17:11
Ja mam łagodną sukę i nie obchodzi mnie przeszłość innych ludzi i ich odczucia. A w obronie jej a także innych znajomych psów jestem gotowy rozłupać człowiekowi czaszkę.

skurwysyn666 napisał/a:

Ja jestem w posiadaniu psa Husky, ma niecałe pół roku i trzymam go na smyczy tylko na ulicy. Powód tego jest taki, że boję się że go auto pierdolnie Jest to suka, bardzo spokojna, jeszcze bardziej spokojnego psa w życiu nie widziałem i wy chyba także Jeszcze ANI jednego człowieka nie ugryzła, ale za to lubi przewracać dzieci szczerze to tego psa mógłbym dać nawet do żłobka to by nikomu krzywdy nie zrobił. Nawet nie szczeka jak ktoś do domu przychodzi, do każdego psa podchodzi łagodnie, nigdy nie szczeka, chce sie tylko bawic. Pies ten lubi gryzc ale swoich wlascicieli, tylko i wylacznie ale to dla zabawy i nigdy jeszcze z calej sily mordy nie zamknela Co prawda w dupe czasem sie jej dostaje, ale nawet to nie psuje jej reputacji

polecam Husky kazdemu, kto sie boi o zdrowie swoje i rodzinki

PS.
Jak mieszka z wami tesciowa to nie bierzcie Huskiego, jest mozliwosc ze sie z nia zaprzyjazni, szkoda byloby kumpla stracic :/

I jeszcze powiem, że jakby na mnie lub na mojego psa rzuciło się jakieś bydlę zapierdoliłbym bez zastanowienia, zresztą czy to takie trudne walczyć z jakimś psem ? Wiadomo, że rany można odnieść, ale jak się ma krzepę to wystarczy dobrze pierdolnąć i papa i nie żal mi Pitbullów oraz tychżepodobnych, gdyż to chodzący mordercy, nie ma przypadku pitbulla, amstaffa itp. itd. etc. zeby kogoś nie zaatakował graty dla czarnego za dobre sprawowanie.

Lubię takich ludzi bo to wpływa też na psa. Też mam sukę i wiem że gdyby się spotkały to by nie było żadnych niesnasek. Spokojni właściciele i zrównoważone suki.

Chodzę do lasu i nie używam smyczy. Każdy kto się zna na psach wie że jeśli ktoś trzyma psa tylko na smyczy to musi to robić już cały czas. A jak ktoś pozwala psu na interakcje z innymi psami od małego wtedy ten pies potrafi się komunikować.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem