📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:15
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
Mój tak samo robi Nie wiadomo co przeskrobie...ale jak robi te słodkie oczka...najbiedniejszego psa świata to jestem w stanie mu to wybaczyć.
up
Ty wierzysz, że on z pracy wraca?
Ty wierzysz, że on z pracy wraca?
przykro patrzeć, bo większość tych psów jest zwyczajnie przestraszona, a nie zawstydzona
Ja od 12 lat mam owczarka szkockiego-colie, też tak robi, tylko tak jeszcze łapą macha. Niestety w domu w Polsce, aż mi się łezka w oku kręci.
moja dziewczyna powinna sie uczyć poczucia winny od tych psów. w sumie to wyśle jej ten film
Nr1 rozbił mnie kompletnie. Nie umiałbym być na niego zły. I jeszcze ta muzyka. Chyba coś mi do oka wpadło. A pomyśleć, że odpaliłem Sadistica, żeby pośmiać się z czyjegoś bólu i głupoty, kurwa!
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów