Ten filmik nie jest śmieszny, raczej buduje napięcie grozy i psychozy Idealne dla samotnego sadysty spędzającego noc w pustym domu.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Po 4:18 wyłączyłem bo się zesrałem ze strachu
KARAĆ
NIE WYRÓŻNIAĆ
Jeżeli tak to ja kurw* wywalam wszystkie TV z mieszkania...
Jeżeli tak to ja kurw* wywalam wszystkie TV z mieszkania...
Przyznać się, psy. Który z was jest tą świnią przy klawiaturze?
Kocham ten film aż się dziwie że nie było go jeszcze na sadolu. Za każdym razem kiedy jarają u mnie koledzy i któryś z nich tego nie widział to zapuszczam go po dobrych paru strzałach film ryje beret iście epicko jeszcze lepiej jak jest się wtedy samemu w nocy
hm nawet fajne, jak ktoś chce posłuchać czegoś IMO jeszcze lepszego to niech zapusci sobie Diagnose: Lebensgefahr - Anoxi
jazda na kwasach!
youtube.com/kudiofficial
mixcloud.com/djkudi
2:17 Romantyczna kolacja bez świec. Jestem zachwycona.
Hmmm... Połączenie Antonisza i... tego od Czarnego kapturka co wpier... kwiatki?
Filmy fantastyczny .. na to czekałem
vilay napisał/a:
Jak dla mnie bez rewelacji... nawet sprobowalem sie specjalnie nakrecic na ten film...
no wiadomo , przeciez jestes zajebistym kozakiem elo
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów