Koleś nie zdzierżył, że ktoś przed niego wjechał. Psycho sie do auta chciał wbić na swiatłach, napierdalała drzwiami, a w aucie dziecko siedziało. Rejestracja WA 62411.
Koleś nie zdzierżył, że ktoś przed niego wjechał. Psycho sie do auta chciał wbić na swiatłach, napierdalała drzwiami, a w aucie dziecko siedziało. Rejestracja WA 62411.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Po cholerę zmieniłeś pas na światłach na lewy? Żeby stanąć obok i go zwyzywać. Kolesia szlag trafił i podszedł wytłumaczyć,
dziękuję, dobranoc
skodziarze nigdy nie grzeszyli w sumie madroscia
Kurna a chciałem skodę kupić
Potem pajac pokrzywdzony wbija za niego i długie. Bravissimo. Wkurwiaj go bardziej.
Najazd na światła oczywiście zmiana pasu, żeby pogestykulować albo nawet powyzywać, wskazuje na to muzyka w tle. Gościowi puściły nerwy, że ktoś go pod chuj bierze 3 raz i wyszedł.
Obejrzyjcie dokładnie filmik i dopiero komentujcie. Ten "biedny i poszkodowany" koleś z kamerką na pokładzie najpierw bezczelnie zajechał "temu złemu" drogę a następnie "ukarał" świecąc długimi. Takie zachowanie się tępi i to nie tylko w warszawie i ciesz się że nie dostałeś po mordzie bo zasłużyłeś, i jeszcze się spuszczasz w internetach. Idź pan w chuj.
Co Ty pierdolisz!?
Jakie zajechał? nie widać na filmiku na ile zmieniła się odległość pomiędzy skodą a hondą, ale jeżeli była taka sama zanim skoda zniknęła z kadru, to jakie zajechał? To Ty
Obejrzyjcie dokładnie filmik i dopiero komentujcie. Ten "biedny i poszkodowany" koleś z kamerką na pokładzie najpierw bezczelnie zajechał "temu złemu" drogę a następnie "ukarał" świecąc długimi. Takie zachowanie się tępi i to nie tylko w warszawie i ciesz się że nie dostałeś po mordzie bo zasłużyłeś, i jeszcze się spuszczasz w internetach. Idź pan w chuj.
Pewnie za samo zajechanie i mruganie światłami by z samochodu nie wyszedł. Kamerka już nie pokazuje co "poszkodowany" robił (lub pokazywał) do "złego" przez szybę w czasie kiedy stali na światłach.
Wg mnie w skodzinie siedzi jakiś jebany furiat bo gdyby jechał spokojnie to nagle odległość między skodą a hondą nie zmalała by tak bardzo.
Bardzo możliwe, że koleś pierdolił przez telefon i nie widział co działo się na drodze. Jego reakcja może sugerować, że to jakiś cwaniaczek z "plecami" - czuje się bardzo pewnie, ale to okaże się dopiero po zgłoszeniu sprawy na policję.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów