📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:31
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:04
🔥
Chłopięce zabawy
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
RobsoN napisał/a:
Oczywiście że tak, z dupy ta sytuacja się nie wzięła, jeszcze powinna mu batonem najebać. Tępić to ciapate gówno niech wypierdala do siebie tuktukami jeździć.
Sam piszesz że nie wiadomo co się działo wcześniej. A pierdolisz że to bohaterka prawie.
Skąd w ogóle wiesz że ciapak? Bo kurwa brodę ma?
1 idiotki jeżdżą i chodzą same po niebezpiecznych miejscach, bardzo często kończy się to gwałtem, a nawet śmiercią. Inne znowu atakują niewinnego faceta gazem 😂.
Oczywiście jebać ciapatych, ale nie mam zamiaru też bronić i usprawiedliwiać tej idiotki. Nic tylko taką udusić na miejscu, a jak ktoś jest alergikiem i ma astmę jak ja, to dostając takim gazem ma podwójnie przesrane. Niezapomniane chwile.
Oczywiście jebać ciapatych, ale nie mam zamiaru też bronić i usprawiedliwiać tej idiotki. Nic tylko taką udusić na miejscu, a jak ktoś jest alergikiem i ma astmę jak ja, to dostając takim gazem ma podwójnie przesrane. Niezapomniane chwile.
A Egzorcystów co raz mniej.
Stawiam diamenty przeciwko orzechom że owa tępa dzida nie poniesie za to żadnych konsekwencji, ta też tępa dzida wystawi gościowi chujową ocenę, w związku z tym ucierpi tylko i wyłącznie kierowca. Moja rada: następnym razem lać w mordę.
Może po danych z appki znalazła że ciapak pierdział w pasiakach za napaść na kobiecie np i uznała że zgodnie z rozumem należy go prewencyjnie zagazować tak jak to robili z żydami
Może nie wzięła leków na schizofrenię albo jeszcze jej nie zdiagnozowali. Temu koleżanka nie dowierza jej zachowaniu bo w wyniku choroby tymczasowo jej odjebało a na koniec nie potrafi jej odpowiedzieć dlaczego to zrobiła. Kolega miał żonę z tą chorobą trochę mi opowiadał co potrafiła odjebać.
Dobrze że koleś miał kamerkę, jeszcze by go ta oszołomka oskarżyła o molestowanie bo coś jej odwaliło, a w jukej łatwo trafić za kratki w takiej sytuacji.
Chciał je zgwałcić widać że się do nich dobierał słownie xd pewnie tak napiszą lewackie kurwy
Siriuz napisał/a:
Aha bąknął coś pod nosem i zupełnie normalnym zachowaniem jest zagazować mu mordę.
W sumie chyba jest żydem, bo wydaje mi się, że pada tam "it's jew!" więc... tak! Nawet bez bąknięcia zasłużył.
Tyle mówią o tych Gruzinach w uberze....
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów