Byłeś w wojsku? Jeśli nie to zamilcz!
Każdy, kto podporządkowuje się niesprawiedliwemu prawu, ponosi odpowiedzialność za to wszystko, co jest tego konsekwencją. Toteż jeżeli prawo i sprawiedliwość są w konflikcie, musimy wybrać sprawiedliwość i nieposłuszeństwo wobec prawa.si vis pacem, para bellum
Oczywiście. lepiej żeby za obronę kraju wzięły się intelektualne cioty które na widok wroga rzucą broń o ziemię i zaczną skomleć o litość. Żołnierz ma walczyć a nie recytować cytaty z dziedziny wyższej filozofii. Chłopaki odreagowali po całym dniu zapierdolu bo kiedyś muszą. A sposób w który to zrobili był o wiele lepszy niż burda. Oni przynajmniej nad sobą pracują a nie siedzą w domu na dupie na utrzymaniu starych. A w czasie wojny to oni nadstawią za ciebie dupy, więc trochę kurwa szacunku.
si vis pacem, para bellum
Nie mierz wszystkich swoją miarą kolego.
To że Ty siedzisz w domu i jesteś na utrzymaniu rodziców nie znaczy że każdy. Istnieje coś takiego jak "praca". Spróbuj
Co do wojska, niech odreagowują. Byle by w "godzinie zero" wykonywali swoją robotę.
Dziękuję, dobranoc.
Spróbowałem, próbuje, jutro też będę próbował i przynajmniej nie siedzę całymi dniami na dupie. .
Zatem gratuluję i powodzenia!
Nie wiem jak wygląda SYF na własne życzenie ale mentalność trepów niewiele się zmieniła, czytając doniesienia prasowe, żeby liczyć na NORMALNE wojsko
Ja bym z chęcią oddał te kilka miesięcy życia, żeby chociaż wiedzieć co zrobić kiedy przyjdzie godzina 0.
Amor patriae nostra lex.
To ja ci zdradzę ten sekret i oszczędzisz sobie te kilka miesięcy życia. Jak już przyjdzie ta "godzina 0" to nie zapomnij popatrzeć w stronę wybuchu, szkoda byłoby przegapić atomowe fajerwerki na koniec ludzkości.
To ja ci zdradzę ten sekret i oszczędzisz sobie te kilka miesięcy życia. Jak już przyjdzie ta "godzina 0" to nie zapomnij popatrzeć w stronę wybuchu, szkoda byłoby przegapić atomowe fajerwerki na koniec ludzkości.
To jest kocenie w jakimś interku o profilu straży granicznej albo wojskowej trochę ogaru , pozdrawiam .
Na pewno wojsko? Wygląda jak do popierdoleńców.
Ten post pokazuje jak bardzo rząd skrzywdził Polską młodzież likwidując ZSW /Zasadniczą Służbę Wojskową/
Twój nick odzwierciedla Twój poziom intelektualny...
Ja osobiście bym nie chciał by (w tym przypadku) banda debili broniła dupy Naszej ojczyzny. Wojsko jest po to by szkolić a nie by produkować debili.
A jak już taki z Ciebie Paulo Coelho, że napierdalasz łaciną to dodam coś od siebie...
Pedicabo ego vos in asino
Na chu...do niego burzysz ? dobrze gada ..a ty w wojsku pewnie nie byłeś bo zdechłbyś pierwszego dnia na kompanii... nie umiesz docenić odreagowania stresu, bo go nie rozumiesz ... więc zamknij pysk i scroluj dalej a nie wypowiadaj sie.
Ta banda debili jak ich nazwałeś ,może kiedys będzie potrzebna by bronić twojej śmierdzącej dupy, wiec jeśli ich nie szanujesz to ok ale szanuj mundur Wojska Polskiego w którym oni służą. pzdr.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów