but nie będzie zawiązany i chuj
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Jakie babka ma gangsta-porciory.
yhy yhy jakipierdole jaki brecht
a sie posmialem hehehe. piwko
ptaszysko ma chrapkę na mikropatelnię i obczaiło, ze szarpiąc za sznurowadła (rozwiązując je) kolesiana schyla się i na krótki czas kładzie mikropatelnię na ziemi. A to jedyna opcja żeby ją dorwać
Nie jest tajemnicą że krukowate są cholernie inteligentne, a ten ptaszor widocznie jest na tyle łabski, że dając mu test gimnazjalny, zdobyłby więcej punktów niż większość gimbów z sadistica
Ja to widzę tak:
ptaszysko ma chrapkę na mikropatelnię i obczaiło, ze szarpiąc za sznurowadła (rozwiązując je) kolesiana schyla się i na krótki czas kładzie mikropatelnię na ziemi. A to jedyna opcja żeby ją dorwać
Nie jest tajemnicą że krukowate są cholernie inteligentne, a ten ptaszor widocznie jest na tyle łabski, że dając mu test gimnazjalny, zdobyłby więcej punktów niż większość gimbów z sadistica
Tyś srokę widział na oczy... To jest wrona dysmózgu.
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów