📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:31
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:04
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
tsa,nakarmcie ptaki gumami do żucia,a potem jełopy narzekajcie,że komary tną jak pojebane.Logika milion!
Dziś mój sąsiad- jełop otruł moją kicię, która w tym momencie kona, jest już zimna, tylko dlatego, że hoduje pierdolone, srające wszędzie gołębie!
Jeśli tylko te najgłupsze ptaki kojarzą gumę do żucia z chlebem, to będę wpierdalała ją tonami !
Jeśli tylko te najgłupsze ptaki kojarzą gumę do żucia z chlebem, to będę wpierdalała ją tonami !
W takim razie jakies pojebane te ptaszysta skoro mylą gumę z chlebę
Wybić wszystkie ptaki i psy!! Sra wszędzie gdzie popadnie, chuj wie co im odjebie.
taaa, a guma do żucia w żołądku zamienia się w szkło...
takie bajki można tylko dzieciom w przedszkolu opowiadać
takie bajki można tylko dzieciom w przedszkolu opowiadać
Tam wam wszystkim spieszno do wymordowania srających wszędzie ptaków? Śmiało, Chińczycy wpadli na podobny pomysł jakieś pół wieku temu, bo wszechwiedzący Mao uznał, że wróblowate to szkodniki i wyjadają ludziom zboże. Szkoda tylko, że te ptaki jedzą owady niszczące uprawy...
Chińskie rolnictwo przeżyło kilkuletnią zapaść, a z głodu umarło co najmniej 20 mln ludzi. Zatem powodzenia
Chińskie rolnictwo przeżyło kilkuletnią zapaść, a z głodu umarło co najmniej 20 mln ludzi. Zatem powodzenia
Ludomir napisał/a:
Niech giną wszędzie srające szkodniki!!
To zacznij wpierdala gumy srający szkodniku. Poszukaj sobie info o tępieniu wróbli w Chinach, przeczytaj i wtedy się wypowiadaj.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów