📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
ALTON napisał/a:
To trzeba być nieźle popierdolonym żeby hodować takie ścierwo we własnym domu..
dokładnie myszy są obrzydliwe
No właśnie ja też bym myszy w domu nie zniósł!
Zaraz, zaraz... Przecież arachnofobia jest chorobą, więc zamiast pierdolić może udalibyście się na terapię zanim nałapiecie sobie jeszcze więcej kompleksów? sam mam ptasznika, super sprawa
ALTON napisał/a:
Właśnie, jak można hodować myszy, przecież to szkodniki, dobrze, że na miejscu był pająk
matt69 napisał/a:
Zaraz, zaraz... Przecież arachnofobia jest chorobą, więc zamiast pierdolić może udalibyście się na terapię zanim nałapiecie sobie jeszcze więcej kompleksów? sam mam ptasznika, super sprawa
Żadna arachnofobia...
Zwyczajnie kiedy widzę takie paskudztwo odruchem bezwarunkowym jest ujebanie tego laczkiem.
Niektóre zwierzęta po prostu nie ruszą martwego pokarmu. Z tego co zauważyłem to nie zależy nawet od gatunku tylko od danego osobnika. Niektóre mają takie przyzwyczajenie i chuj, nie zmienisz tego.
ALTON napisał/a:
czy ja się czepiam twojego zwierzątka ?
to jest Kazimierz, i jest mu teraz przykro ze go obrażasz
Boisz się, gdy widzisz go w akwarium?
Przestraszysz się dopiero, gdy go tam nie będzie.
Przestraszysz się dopiero, gdy go tam nie będzie.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów