Jako że teraz wszędzie pełno tego gówna, oto krótki filmik jak można szybko i efektownie się go pozbyć.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:10
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-08, 0:14
Wszystko fajnie i super tylko przez to dziadostwo mam katar sienny.
@Nepritomny
Nie kłam, ściągnąłeś to zdjęcie z internetu!
http://i.wp.pl/a/f/jpeg/22359/pozar_lasu-univd450.jpeg
Nie kłam, ściągnąłeś to zdjęcie z internetu!
http://i.wp.pl/a/f/jpeg/22359/pozar_lasu-univd450.jpeg
Patrzę, patrzę, myślę że na końcu to pod topole podejdzie i się zacznie palić, a tu taki zawód :/
A gdzie "allachu akbar!!!"? no ja się pytam gdzie?!
powinieneś wpierdol dostać za wrzucanie tu czegoś takiego
@up fajnie, że trzymasz gówno w lodówce. Jak chce Ci się kupe to zapewne sięgasz do lodówki i ją wyjmujesz. Na dłuższą metę jest to bardziej wygodne niż ciśnięcie kloca w toalecie
oi41.tinypic.com/2mcvc5l.jpg
Jutro na onecie:
Fala pożarów w Polsce. Płoną setki lasów, parków i skwerów.
Fala pożarów w Polsce. Płoną setki lasów, parków i skwerów.
Naprawde? to teraz sie to ogląda w internetach zamiast wyjsc z domu i sie pobawic?
Równie dobre jest podpalanie mleczy kiedy robią się białe. I nie, nie zabija to nasion, a jedynie zabiera im możliwość latania
swoją drogą wie ktoś co to za muzyka? zajebista, zahipnotyzowała mnie
dajcie namiar na ścieżkę dźwiękowa ???? przy takiej muzyce chodzę spać więc poproszę o tytuł
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów